Συλλήψεις για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά στην Αρκαδία

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά στην Αρκαδία

Οκτώβριος 26, 2011 - 10:21

1)Συνελήφθη, χθες (25-10-2011) το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου Περί  Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 37χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μία (1) νάιλον συσκευασία περιέχουσα αποξηραμένη κάνναβη,  μικτού βάρους -17- γραμμαρίων.

Ο 37χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

2)Συνελήφθη, χθες (25-10-2011) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, για παράβαση του Νόμου Περί Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, σε γενόμενο έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του  25χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν, εκατό τριάντα (130) πακέτα τσιγάρα διάφορών εταιριών, μη φέρουσες την ενδεικτική ταινία κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: