Συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για τον έλεγχο των χώρων εναπόθεσης αστικών απορριμμάτων της Αρκαδίας

Συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για τον έλεγχο των χώρων εναπόθεσης αστικών απορριμμάτων της Αρκαδίας

Μάρτιος 26, 2013 - 18:47
5 σχόλια

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μανώλη Αγγελάκα συγκροτήθηκαν οι επιτροπές ελέγχου χώρων  εναπόθεσης αστικών απορριμμάτων.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας η επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από τους:

Πυραγό Πλαντζά Αθανάσιο της ΠΥ Τρίπολης ως τακτικό μέλος με αναπληρωτές τον Πυραγό Μπουντούρη Χρήστο και τον Υποπυραγό Μαρκόπουλο Βασίλειο της ίδιας υπηρεσίας.
Ηλιόπουλο Αθανάσιο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή και Διοικητή του ΑΤ Μεγαλόπολης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Τσιαδήμο Κωνσταντίνο, Υπαστυνόμο του ΑΤ Τρίπολης.
Καρούντζου Σωσάννα, Δασολόγο στη Διεύθυνση Δασών Αρκαδίας ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά της την Σπυροπούλου Ευγενία, Δασολόγο της ίδιας υπηρεσίας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ. ΕΛΕΙΠΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Η ΚΟΡΟϊΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

Γιατί όχι , μπορεί και αυτή η επιτροπή να βοηθήσει την κατάσταση . Ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματά της και ας την κρίνουμε μετά,

ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!

ΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ(ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Βάλτε στην επιτροπή και τον Κον Τσιαμούλο που κλεινει τις χωματερές , χωρίς να έχει οριστικοποιήσει η Περιφέρεια ακόμα το διαγωνισμό. Ε βέβαια μόνο το σπιτάκι του τον ενδιαφέρει και τίποτα άλλο. Σκασίλα του για την υπόλοιπη πόλη. Τρομάρα του είναι και νέος πολιτικός, εάν έχει ξεκινήσει από τώρα να κοιτάει μόνο το συμφέρον του , φανταστείτε τι έχει να κάνει αργότερα.