Συγκέντρωση των κατοίκων της Ασέας για τα απορρίμματα

Συγκέντρωση των κατοίκων της Ασέας για τα απορρίμματα

Δεκέμβριος 30, 2013 - 18:18
1 σχόλια

Κάτοικοι Ασέας: Ο αγώνας τώρα ξεκινά, είναι ανόητο να μην παλέψουμε ΟΛΟΙ και με ΟΛΑ τα μέσα

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου έχει αποφασιστεί να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι όλων των χωριών της Ασέας για να συζητήσουν το θέμα για το εργοστάσιο απορριμμάτων της ΤΕΡΝΑ στη Παλαιόχουνη. Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ασέας αναφέρονται τα εξής:

Αποφασίστηκε να αντιδράσουμε δυναμικά με συγκέντρωση όλων των χωριών στην Ασέα στις 5 Γενάρη (Κυριακή) για ενημέρωση και συμφωνία δράσεων. Στο μεταξύ θα συνταχθεί τεχνική έκθεση από μηχανικούς - γεωλόγους - γεωπόνους και θα κατατεθεί στην περιφέρεια για να φέρει στο φως τα μαγειρέματα και τις σκευωρίες της ψευδεπίγραφης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Ο αγώνας τώρα ξεκινά, είναι ανόητο να μην παλέψουμε ΟΛΟΙ και με ΟΛΑ τα μέσα. Η χωματερή είναι μια πραγματικότητα που μας επιβάλλεται σε λιγότερο από έναν μήνα από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που διάλεξαν εμάς για να αρπάξουν τη γη μας και να μας αφανίσουν.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και πρέπει να το διεκδικήσουμε για να παραδώσουμε το τόπο μας όπως τον βρήκαμε από τους παππούδες μας κι όχι κατεστραμμένο για πάντα. Ο αγώνας είναι συλλογικός, ακηδεμόνευτος και διάφανος. Το κάλεσμα είναι για όλους του Ασεάτες. Δεν πρέπει επουδενί να χωριστούμε σε μια ομάδα που αγωνίζεται και σε ένα πλήθος που κάθεται. Όποιος δεν μοιράζεται τον αγώνα μοιράζεται σίγουρα την ήττα. Οπότε κανείς μα κανείς δεν περισσεύει και το ιστορικό βάρος από δω και μπρος θα είναι μεγάλο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο και πάλι μπράβο και χίλιες φορές μπράβο!!! Δεν είμαστε εμείς τα κορόϊδα να φέρουν στο τόπο μας τα σκουπίδια όλης της Πελοποννήσου!!Αν ήταν για το καλό του τόπου μας να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας θυμόντουσαν και θα τα έπερναν άλλοι!! Τώρα όμως δεν τα θέλει κανένας γιαυτό κοιτάνε να τα φορτώσουν σε μας!Δεν τα θέλει κανείς γιατί πρόκειται για μια χαβούζα σκουπιδιών που θα πνίξει την περιοχή ολόκληρη!Τέτοια ανάπτυξη να τη κάνει ο Σαμαράς στο χωριό του για να τον συγχωράνε οι συχωριανοί του για το καλό που τους έκανε!!!