Στροφή σε Τόνσο ο Αστέρας

Στροφή σε Τόνσο ο Αστέρας

Αύγουστος 07, 2018 - 10:20
3 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο ακόμα δεν έχει βρει τον νέο προορισμό της καριέρας του και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα ο Αστέρας είναι έτοιμος να πλησιάσει ξανά τον ποδοσφαιριστή για να τον φέρει στην Τρίπολη.

Η αρκαδική ομάδα θέλει να ντύσει και πάλι στα κιτρινομπλέ τον Αργεντινό επιτελικό μέσο και για τον λόγω αυτό αναμένεται εντός των επόμενων ημερών οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να γίνουν ακόμα πιο έντονες και να κορυφωθούν.

Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πως ο Μάρτιν Τόνσο κολλάει άψογα πάνω στο στυλ της ομάδας χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής έχοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν στην δημιουργία.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή και ο Μάρτιν Τόνσο δεν καταφέρει να γυρίσει τότε είναι πολύ πιθανό ο Αστέρας Τρίπολης να στραφεί αλλού για την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.