Στραβοπάτημα για την Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Στραβοπάτημα για την Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Μάιος 22, 2016 - 18:55
0 σχόλια

Στραβοπάτημα για την ομάδα της Δόξας που αν και προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας για δεύτερο παιχνίδι βαθμούς στην έδρα της καθώς ήρθε ισόπαλη με την ομάδα της Λέρνας 2-2.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης ήταν καλύτερη πέτυχε δύο τέρματα με τον Νικό Λυμπερόπουλο στο 7’ και στο 50’, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Δρόσου στο πρώτο μέρος όμως η απάντηση της Λέρνας ήταν κρύα με δύο μακρινά σουτ από τον Καραγκούνη στο 38’ και τον Ζίου στο 76’ να βρίσκουν στόχο και τελικά να διαμορφώνουν το τελικό 2-2.

Η μάχη πλέον για τις δύο προνομιούχες θέσει που οδηγούν στην Γ’ Εθνική έχει ανάψει για τα καλά με την Πύλο να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού και την Δόξα με την Λέρνα να ακολουθούν.

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Νίκου Λυμπερόπουλου. Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των κυανόλευκων φθάνοντας μία ανάσα και από ένα δεύτερο τέρμα με τις ευκαιρίες του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Κατσαρού και ασφαλώς με το δοκάρι του Δρόσου. Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Δόξα το έκανε η Λέρνα στο 38’ με το φανταστικό τέρμα του Καραγκούνη με το μονοκόμματο ψηλοκρεμαστός σουτ έξω από την περιοχή με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και πάλι η Δόξα ήταν αυτή που βγήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο από κοντά στο 48’. Στο 55’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λέρνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κατσαούνη για το 2-1. Λίγα λεπτά μετά η Δόξα έχασε σπουδαία ευκαιρία με την κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Νανου να πηγαίνει πάνω στον πορτιέρο της Λέρνας. Η Αργολική ομάδα στο 77’ κατάφερε με ένα ακόμα σπάνιας ομορφιάς γκολ με το δυνατό σουτ του Ζίου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Δόξα Μεγαλόπολης-Ένωση Λέρνας 2-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.