Στρατός: Προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ και ΕΠΟΠ

Στρατός: Προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ και ΕΠΟΠ

Δεκέμβριος 22, 2019 - 17:01
13 σχόλια

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων Μονάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο, τη Λήμνο και τις Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου.

O ίδιος δήλωσε για τις προσλήψεις που θα γίνουν: «…Θυμίζω ότι έχει εξαγγελθεί πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως και ΕΠΟΠ, στον αριθμό θα είναι μεταξύ 1.200 και 2.000, προκειμένου να στελεχώσουν και τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και να ρίξουν και τον μέσο όρο ηλικίας των επαγγελματιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι κάτι το οποίο προτιμούμε από μία αύξηση της θητείας. δηλαδή να έχουν οι στρατεύσιμοι το περιθώριο για άλλους επιπλέον δύο μήνες θητείας».

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Παρακαλείτε ο Παύλος και ο observer να κάνουν αίτηση για ΕΠΟΠΤΕΙΑ ,να μπιτ μπροστάρηδες στον άθλο της κυβέρνησης

Ονοματάκι έχεις; Να σε διορίσω μπας και ισιώσεις χαβαλέ της δεκάρας...

ΝΔούλα=ΣΥΡΙΖΑ στην άμυνα. Κάνουν προσλήψεις επαγγελματιών για να μην στενοχωρήσουν τους νεοέλληνες με αύξηση της θητείας και χάσουν ''ψηφαλάκια''. Δηλαδή να μην αυξηθεί η θητεία και να μην εκπαιδευτεί σωστά ο Έλληνας στρατιώτης. Επίσης μην τυχόν και στρατευθούν οι γυναίκες ώστε να μην συμβάλλουν και αυτές προσφέροντας στο έθνος και στην κοινωνία. Με ορατούς τους κινδύνους που περιτριγυρίζουν τη χώρα η τακτική αυτή της διαιώνισης της ανευθυνότητας των πολιτών για την άμυνα τους μόνο προδοτική μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί όταν έλθει η ώρα θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία.

Παναγιωτακοπλος Αρτέμιος λέγομαι ,κύριε observer ,ενδιαφέρομαι για μάγειρας στο ΥΠΕΘΑ να φτιάχνω κόκορα με χυλόπιτες ,λαγωτο,και αργιτικο για τον υπουργό μας !!

Εγώ το μόνιμο μέλος του Αρκαδικού συμβουλίου παρά τω πρωθυπουργώ ,θα μιλήσω για το διορισμό μερικών καλών παιδιών της πόλης που αγαπούνε το κόμμα και τον φιλελευθερισμό και έχουν δείξει έργο !Εσυ κύριε Αρτεμη να ξερεις ότι υπάρχει μια θεσούλα μάγειρα ,θέλω μόνο να μου στείλεις την κάρτα μέλους της Τοπικής ΝΔ που είσαι μέλος !

Ρε Παύλο την μια λες για αργομισθία και την άλλη τάζεις διορισμούς αργόμισθων ;Μας δουλεύεις ρε φίλε

Αξιότιμοι κύριοι Observer και Παύλο μήπως μπορείτε να κάνετε τίποτα Εποπ στο Αεροπορικό απόσπασμα Σαντορίνης !Ευχαριστω εκ των προτέρων

Η φιλελεύθερη υπουργαρα μας ο Δένδριας το είπε σήμερα ,ότι θα καθησει στο τραπέζι με τους Τουρκουτ για συνεκμετάλλευση !Οποτε άκυρο ,δεν χρειαζόμαστε καραβανάδες ,θα βρείτε ουλοι σας άλλου εργασία ,θα κάνω ότι μπορώ ρε μαγκακια

Εγώ ξέρω ποιος είναι αυτός που γράφει με το όνομα του αξιότιμου κυρίου observer και έχω καταθέσει στα γραφεία της ΝΔ στον κύριο Παύλο !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.