Στρατιωτικοί γιατροί εξέτασαν τους φιλοξενουμένους του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης (pics)

Στρατιωτικοί γιατροί εξέτασαν τους φιλοξενουμένους του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης (pics)

Δεκέμβριος 15, 2017 - 10:35
0 σχόλια

Κλιμάκιο γιατρών από το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε το Δεκάζειο Γηροκομείο και προσέφερε τις υπηρεσίες του στους φιλοξενουμένους του ιδρύματος.

Οι γιατροί του Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους που τόσο σημαντική είναι στα χρόνια της κρίσης που διανύουμε για την Αρκαδία, επισκέπτονται συχνά το Γηροκομείο και εξετάζουν τους γέροντες, προσφέροντάς τους εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Ο αρχίατρος πνευμονολόγος Πανσεληνάς Στράτος και ο επίατρος νευρολόγος Λυγερός Χρήστος βρέθηκαν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δεκάζειο.

Η εντεταλμένη σύμβουλος του Γηροκομείου κυρία Μπρακουμάτσου υποδέχθηκε τους γιατρούς και ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Τόσο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος όσο και η κυρία Μπρακουμάτσου βρίσκονται πάντα κοντά στους ηλικιωμένους και φροντίζουν για την περίθαλψή τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.