Στους ρυθμούς του Κυπέλλου Αρκαδίας οι 4 «μονομάχοι»

Στους ρυθμούς του Κυπέλλου Αρκαδίας οι 4 «μονομάχοι»

Μάρτιος 07, 2019 - 12:15
0 σχόλια

Σαββάτο Κυπέλλου Αρκαδίας είναι αυτό που έρχεται στις 9 Μαρτίου με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να υποδέχεται την ΑΕΚ Τρίπολης και την Δόξα Μεγαλόπολης να φιλοξενεί το Λεωνίδιο.

Και στα δύο παιχνίδια το σκορ των πρώτων αγώνων ναι μεν δίνει ένα μικρό προβάδισμα σε ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο ωστόσο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και δίνει στις ρεβάνς την αίσθηση του συναρπαστικού μεγαλώνοντας πολύ τον ενδιαφέρον.

Τέσσερις ομάδες για τα δύο εισιτήρια του τελικού, για τις δύο θέσεις στην γιορτή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, για να διεκδικήσουν τον πρώτο ποδοσφαιρικό τίτλο της εφετινής χρονιάς στον νομό μας.

Στους πρώτους αγώνες η ΑΕΚ Τρίπολης ουσιαστικά έκανε τα εύκολα δύσκολα μιας και το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 3-2 με την αντεπίθεση διαρκείας του Ολυμπιακού και τους Λεωνιδιάτες να παίρνουν σκορ που τους κάνει να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στην άλλη αναμέτρηση το Λεωνίδιο δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 επί της Δόξας πηγαίνοντας με το προβάδισμα στην Μεγαλόπολη αλλά με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν πως το σκορ αυτό τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα πρόκρισης στον τελικό.

Οι ομάδες βρίσκονται σε φουλ προετοιμασία και στην τελική ευθεία των προπονήσεων τους καταστρώνοντας τα πλάνα τους ενόψει των επαναληπτικών του Κυπέλλου Αρκαδίας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κύπελλο Αρκαδίας

Σάββατο (9/3, 14:30)

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο (0-1)

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης (2-3)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.