Στους κορυφαίους της 21ης αγωνιστικής ο Προδρόμου

Στους κορυφαίους της 21ης αγωνιστικής ο Προδρόμου

Μάρτιος 14, 2018 - 11:30
0 σχόλια

Ο Γιάννης Προδρόμου κόντρα στον Παπάγου πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμα all around εμφάνιση κάνοντας σπουδαία δουλειά σε πολλούς τομείς και όντας ο κορυφαίος του γηπέδου συνολικά.

Ο έμπειρος φόργουορντ με το double-double του σε πόντους και ριμπάουντ και με τα 4 κλεψίματα του μπήκε για μία ακόμα φορά την εφετινή σεζόν στην κορυφαία πεντάδα του μπακετικού site basketa.gr που πλέκει ξανά το εγκώμιο του για την εξαιρετική του απόδοση.

Την καλύτερη πεντάδα της 21ης αγωνιστικής της Α2 με βάση το basketa.gr πλην του Γιάννη Προδρόμου συμπληρώνουν οι Στέργιος Τσιαμπαλής από τον Ερμή Αγιάς, Άγγελος Τσάμης από τον Χολαργό, Χρήστος Ντακούλιας από το Μαρούσι και Μιχάλης Πολυτάρχου από το Περιστέρι.

5.Γιάννης Προδρόμου (Αρκαδικός)

(22 πόντοι | 10/13 βολές | 6/12 δίποντα | 11 ριμπάουντ | 4 κλεψίματα)

Τι άλλο να κάνει. Συγκινητική προσπάθεια πραγματοποιεί την φετινή σεζόν ο 31χρονος φόργουορντ, ο οποίος με 16,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ προσπαθεί να κρατήσει τον Αρκαδικό στην Α2. Έτσι και στο παιχνίδι με τον Παπάγου, ο Γιάννης Προδρόμου ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με double-double, έχοντας 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, και δίνοντας στην ομάδα του το δικαίωμα να ξεφύγει από τις δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στην Β΄Εθνική.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.