Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία

Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία

Ιούλιος 29, 2016 - 09:48
0 σχόλια

Ο Ιούλιος αφήνει την Αρκαδία με ηλιοφάνεια -αν και στην Τρίπολη η παροδική συννεφιά δεν θα μας εγκαταλείψει τόσο εύκολα τις μεσημβρινές ώρες- και θερμοκρασίες που αρμόζουν στην εποχή.

Πιο αναλυτικά, στην Τρίπολη το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Ιουλίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της νύχτας, αν και δεν αναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία και το Σάββατο και την Κυριακή θα αγγίξει τους 36 βαθμούς Κελσίου, ξεκινώντας από τους 21, δηλαδή ο καιρός από νωρίς το πρωί θα είναι ζεστός.

Στα Λαγκάδια Αρκαδίας το Σάββατο θα έχει αρκετή συννεφιά που θα πυκνώσει την Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στο Λεωνίδιο ο καιρός θα είναι καθαρός και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια δίχως ούτε ένα σύννεφο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 25 βαθμούς το Σάββατο, ενώ η μέγιστη την Κυριακή θα σκαρφαλώσει στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ιδανικός ο καιρός, λοιπόν, για μικρότερες και μεγαλύτερες εξορμήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.