Στους 16 καλύτερους οι αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης

Στους 16 καλύτερους οι αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης

Μάρτιος 08, 2017 - 12:24
0 σχόλια

Με τέσσερεις  αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιπέδου 2 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στις 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου Μαρτίου 2017.

Ο Γκουντάνης Βασίλης κατάφερε να προκριθεί στους 16 καλύτερους του πρωταθλήματος στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών αγωνιζόμενος στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και με μια  νίκη και μια ήττα πέρασε στον γύρο των  16 και με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην 69η θέση της πανελλήνιας κατάταξης.

Η Μητροπούλου Αθανασία επίσης αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό του πρωταθλήματος όπου και η ίδια με μια νίκη και μια ήττα προκρίθηκε στις 16 καλύτερες αθλήτριες και με βάση αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε 15 θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 72.

Η Καλτεζιώτη Ελένη αγωνίστηκε στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών ξεκινώντας από το  προκριματικό ταμπλό  και με μια νίκη κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό των 32 όπου εκεί μετά από έναν συναρπαστικό γεμάτο ένταση αγώνα δεν κατάφερε να προκριθεί στους 16 του τουρνουά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα κέρδισε 19 θέσεις και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο 170 της πανελλήνιας κατάταξης.

Η Μπούζου Ελεάννα ,στα πρώτα της βήματακαι έχοντας συμμετάσχει σε μόλις 3 τουρνουά κατάφερε στον πρώτο προκριματικό αγώνα  να πάρει μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι δυόμιση ωρών την πρώτη της νίκη σε βαθμολογούμενο τουρνουά και την ίδια μέρα έδωσε το δεύτερο της παιχνίδι για μια θέση στο κυρίως ταμπλό όπου και ηττήθηκε. Μετά την παρουσία της στο Ε2 κατάφερε να κερδίσει 14 θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη και τώρα βρίσκεται στο Νο 174 της κατηγορίας της.

Η διοίκηση του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης και οι προπονητές Χάρης Ξαγάς και Γιάννης Μυλώνας θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές τους για την επιτυχημένη παρουσία τους στο πανελλήνιο τουρνουά και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα επόμενα τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Πελοποννήσου που θα διεξαχθούν στο Ρίο και στην Καλαμάτα.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.