Στόχος ο Μποροβήλος για τους οπαδούς του ΠΑΟ

Στόχος ο Μποροβήλος για τους οπαδούς του ΠΑΟ

Δεκέμβριος 13, 2010 - 16:25
21 σχόλια

Ποιοι άραγε να έχουν την ευθύνη για τα χθεσινά επεισόδια; Αστυνομία; ΠΑΕ Παναθηναϊκός; ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης; Κανένας δεν γνωρίζει.  Οι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας θα έρχονταν στην πόλη μας μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φασαρίες ακόμα και αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός
. Ο κόσμος της Τρίπολης δεν έχει συνηθίσει  σε τέτοιου είδους καταστάσεις…
 

Έντονα κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ότι θα πραγματοποιηθούν σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο του Αστέρα. Είχε γραφτεί σε όλα, τα φόρουμ και στα site των οπαδών του Παναθηναϊκού οι πράσινοι οπαδοί απειλούσαν πως θα έρθουν στην Τρίπολη μόνο και μόνο για το Γιώργο Μποροβήλο.
Βλέπετε έχει μείνει αξέχαστο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού το παιχνίδι της Ριζούπολης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το οποίο έκρινε τον πρωταθλητή της χρονιάς 2002-2003 , το οποίο θα έπρεπε κατά την γνώμη των φίλων του Παναθηναϊκού μην ξεκινήσει ποτέ.

Είδαμε χτες να επιτίθενται με μανία ακόμα και σε έναν οπαδό του Αστέρα έξω από το γήπεδο μόνο και μόνο επειδή φορούσε κίτρινη μπλούζα.
Στην πορεία τους προς το γήπεδο έσπασαν τη τζαμαρία της ψησταριάς "Παρθενώνας" επειδή ο ιδιοκτήτης της είναι γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού!!! Και σε λίγες μέρες έρχονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού , θα έχουμε τα ίδια ή χειρότερα;

 


21 Σχόλια

""Έντονα κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ότι θα πραγματοποιηθούν σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο του Αστέρα. Είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, στα φόρουμ και στα site των οπαδών του Παναθηναϊκού οι πράσινοι οπαδοί απειλούσαν πως θα έρθουν στην Τρίπολη μόνο και μόνο για το Γιώργο Μποροβήλο."" Δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. Μην διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις.

Φανταστείτε αν παει κόσμος απο τρίπολη στην αθήνα στον αγωνα της πρωτελευταίας αγωνιστικής τι έχει να γίνει. Αυτοί μισούν πάρα πολύ την Τρίπολη.Εσπασαν φαρμακεια,μαγαζια,αυτοκινητα,περιπετρα και δεν πλήρωσαν πουθενα.Έγιναν χειρότερα απο αυτα που έκαναν οι παοκτζηδες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΦΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ. Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΙΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ.ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.

PSEMATA

ΘΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΥΗ ΗΣΥΧΑ ΑΤΟΜΑ.ΔΗΜΙΟΤΡΓΗΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΓΡΙΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.

ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

O MΠΟΡΟΘΡΗΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΤΣΙΠΟΡΑ,ΟΥΖΑ,ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

το κείμενο ποιος το υπογράφει? δημοσιογραφία είναι αυτό?

exeis dikio file. se kathe agona ton brizoun kai oi asterianoi.. ara leei ti misi alitheia to arthro. eprepe na leei opadoi astera kai pao ta exoun me ton mporobhlo

ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΟΛΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΡΟΘΡΗΝΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΡΟΘΡΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ.ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ.

ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

KALA TOU EKANAN TOU BOROTHRINOU.KALA NA PATHEI GIATI PROKALEI.

OXI FILE YPARXOUN KAI OLUMPIAKOI KAI AEKTZIDES POU TON VRIZOUN.OTAN THES H OMADA SOU NA EINAI KATHARI VLEPEIS.OLH HY TRIPOLI DEN TON THELEI TO BOROTHRINO.

OLOI HKSERAN GIA TA EPEISODEIA ALLA LIGI ASTUNOMIA EIXE ERTHEI. SE OLA TA PODOSFAIRIKA STEKIA TO ELEGAN.MEXRI KAI OLUMPIAKOI KAI AEKTZIDES TO HKSERAN.KAI AUTON POU EXEI TON PARTHENWNA UPARXOUN KAI OLUMPIAKOI POU DEN TON PANE.ALLWSTE DEN PAIRNOUN STHN 7 EISITIRIA. GATE 7 TRIPOLIS KAI OXI PEFO.

borothrine den teleiwsame...gate 13 petralwna.

mporothrine to noy soy.tha ta ksanapoume sto oaka.h rizoupoli den ksexnietai.

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩΣΑΝ 1500.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΠΟΧΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΜΠΑΚΟ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ.