Στους ρυθμούς Μάιντς-Αστέρα η Τρίπολη (photos&video)

Στους ρυθμούς Μάιντς-Αστέρα η Τρίπολη (photos&video)

Αύγουστος 01, 2014 - 10:34
1 σχόλια

Το βράδυ της Πέμπτης 31 Ιουλίου ο Αστέρας Τρίπολης έδινε τη μάχη του στην Γερμανία κόντρα στην Μάιντς και στην Τρίπολη οι φίλαθλοι της ομάδας κατέκλυσαν εστιατόρια και καφετέριες για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα.

Τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες στήθηκαν στα μαγαζιά για να υποδεχτούν τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης. Η  αγωνία για την έκβαση του αγώνα ήταν έκδηλη με τον κόσμο να σηκώνεται από τις καρέκλες του για να πανηγυρίσει ένα γκολ τόσο στο δοκάρι του Μάσα όσο και στις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίχτες του Στάικου Βεργέτη.

Με το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και ετοιμάζονται να κάνουν "καμίνι" το γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ στον επαναληπτικό με την Μάιντς έτσι ώστε να βοηθήσουν τον Αστέρα να πάρει την πρόκριση.     

Video: 

youtube://v/Rr8pf8cfkyY


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ.........ΧΑΧΑΧΑ........ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ <ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ> ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ <ΟΛΟΥΣ> ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.