Στον Βεργέτη τα «κλειδιά» για τον νέο Αστέρα

Στον Βεργέτη τα «κλειδιά» για τον νέο Αστέρα

Απρίλιος 25, 2017 - 19:37
15 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από μία περιπετειώδη χρονιά κατάφερε να παραμείνει στην Super League και έτσι να έχει την ηρεμία και όλο τον χρόνο μπροστά του για να σχεδιάσει την επόμενη μέρα και την δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας για την καινούρια αγωνιστική σεζόν.

Όπως έχουμε αναφέρει δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως αναμένεται να γίνουν πολλές προσφαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της αρκαδικής ομάδας έχοντας μπροστά μας να διανύσουμε ένα πολύ θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι γεμάτο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους.

Το πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι άλλο από το θέμα του προπονητή έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και το πλάνο το οποίο θα ακολουθηθεί για το χτίσιμο της νέας ομάδας κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο.

Ο Στάικος Βεργέτης όπως φαίνεται και εκτός βέβαια συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην νέα εποχή και θα αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας για να την οδηγήσει ξανά εκεί όπου ο ίδιος την είχε φτάσει πριν από τρία χρόνια με την διπλή συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Ο 41χρονός Αρκάς τεχνικός ο οποίος ήρθε στην πιο δύσκολη χρονικά στιγμή και πάλι στην Τρίπολη για να σώσει την ομάδα τα κατάφερε και πλέον είναι πολύ κοντά στο να είναι αυτός όπου θα επωμιστεί την δημιουργία του νέου Αστέρα με τον ίδιο να χαίρει της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου.

Με την λήξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται άμεσα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και να μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή ο σχεδιασμός του νέου Αστέρα.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Θα πρέπει η διοίκηση εμάς που αγοράσαμε εισιτήρια διαρκείας φέτος και πονέσαμε τα μάτια μας και ξενερώσαμε, για να μας φέρει στο γήπεδο (αν μας θέλει και του χρόνου...), να μας κάνει πολύ καλές μειώσεις - προσφορές. Είναι το ελάχιστο νομίζω που μπορεί να κάνει ο ΆΣΤΕΡΑΣ για να μην χάσει και εμάς που τόσα χρόνια τον στηρίζουμε, αγοράζοντας διαρκείας και πηγαίνοντας σχεδόν σε όλους τους αγώνες.

Τα κλειδιά θα τα πάρει ο Βεργέτης όταν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ σταματήσουν τις πολυξερίες.Δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πάει καλά γιατί πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη.Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

@Anonymos Τρί, 25/04/2017 - 23:10 Κι εμείς θα βάλουμε το σκύλο μας να κλάψει...Πήγαινε στον Παναρκαδικό των 100 φιλάθλων να γίνετε 101...

@23:10 - Να πηγαίνεις στο Μπερναμπέου που είναι δίπλα στο χωριό σου.

αν δε φυγουν οι γνωστοι αγνωστοι που κανουν τα μεγαλοστελεγχη εκει μεσα, ας το παρουν αποφαση, παντα αδειο θα ειναι το γηπεδο..

παιδια σιγα σιγα και ενας ενας να μου τα γραφετε ,γιατι θα με πιασει τπτ και θα μου χαλασετε τη πρωτομαγια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα ρε οπου θελω θα πηγαινω ...............

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΜΑΝΤΟ Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ. ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

11:09 Πήγαινε όπου θέλεις, κόψε και το σβέρκο σου, γραμμένο σ' έχουμε. Έτσι κι αλλιώς, τραχανοπλαγιάς είσαι. Ουστ ταγάρι! Πολύ ασχοληθήκαμε με τη βλαχόφατσά σου!

10:26 Γιατί, τα...μεγαλοστελέγχη (με «γχ», τα συγχαρητήριά μου) σε εμποδίζουν να δεις τον αγώνα; Δίπλα σου κάθονται και σ' ενοχλούν; Έλεος πια μ' αυτή την καραμελίτσα που πιπιλάτε όλοι εσείς οι προπονητές του πληκτρολογίου! Δηλαδή σε όλους τους υπόλοιπους που πηγαίνουμε στο γήπεδο, μας αρέσουν τα «μεγαλοστελέγχη»; Πάμε όμως για τον αγώνα και για την ομάδα της πόλης μας, δεν πάμε για τα «μεγαλοστελέγχη»! Είναι πολύ απλό: Είτε θέλεις να πας στο γήπεδο να δεις μπαλίτσα, είτε έχεις περίοδο εκ γενετής και σου φταίει ακόμα κι ο αέρας που αναπνέεις, όχι μόνο τα «μεγαλοστελέγχη»...Κατάλαβες;

14,08 σωστα τα λες,γιατι,τους εμποδιζουν τα μεγαλοστελεχη? οχι βεβαια ,δεν τους γουσταρουν μερικοι ,και για αυτο δεν πανε,ΑΛΛΟ να πω εγω ομως,οπως εσυ και αλλοι εχετε το δικαιωμα και γραφετε οτι γουσταρετε και πατε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ αφου γουσταρετε,ετσι και καποιοι αλλοι λεμε ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ουτε και τσαμπα να μου το δωσουν να παω ,ετσι δεν ειναι ? εγω δεν εχω δικαιωμα εκφρασης λογου? οσο για το ποιος εχει γραμμενο ποιον φαινεται ,σιγα μη μου κλεισετε και το στομα και δεν μπορω να πω την αποψη μου,δημοκρατια εχουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ?

Οι μεγάλοι αποφάσισαν θα ανεβεί κατηγορία η Λαμία και θα πέσει ο Λεβαδειακός ,Αν ανέβαινε η Σπάρτη θα έπεφτε ο αστερας !Με τι ασχολείστε βρε συμπολίτες ας κοιτάξουμε ολοι που θα παίρνουμε σύνταξη στα 67 όσοι ζούμε 384 ευρώ και ολα τα αλλα ! θελω τον Αστέρα στην μεγάλη κατηγορία μονο και μονο για τις θέσεις εργασίας ,και την κίνηση στα ξενοδοχεια και τα μαγαζιά στην πόλη απο αποστολές ομάδων ,δημοσιογράφων ,και λίγων νορμαλ οπαδών (όχι κάφρων)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.