Στον Τζιούμη οι πρόεδροι Βλαχέρνας και Δάρα

Στον Τζιούμη οι πρόεδροι Βλαχέρνας και Δάρα

Νοέμβριος 29, 2019 - 11:26
0 σχόλια

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί εδώ και αρκετές εβδομάδες με τα ιδιωτικά κανάλια στην περιοχή μας, οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Βλαχέρνας και Δάρα, θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο Τρίπολης, την Παρασκευή 29/11.

Ως γνωστόν πολλά σπίτια δεν έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κανάλια, μετά από την ισχυρή κακοκαιρία (καταρχήν υπήρξε πρόβλημα της ΔΕΗ που αποκαταστάθηκε, αλλά το πρόβλημα με τα κανάλια δεν λύθηκε). Επίσης δεν έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σπίτια οι γνωστές κεραίες “πιάτα” ώστε να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κανάλια. Να σημειώσουμε πως εκκρεμούν αιτήσεις συμπατριωτών μας, αρκετών μηνών, από το καλοκαίρι, χωρίς κανένας να γνωρίζει πότε θα αποκτήσει την κεραία. Στην συνάντηση θα παραβρεθεί και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Δαραίων, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κώμης και Παναγίτσας.

Από το vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.