Στον Θεοδωρικάκο μαζί με Τζιούμη ο Βλάσης

Στον Θεοδωρικάκο μαζί με Τζιούμη ο Βλάσης

Οκτώβριος 01, 2019 - 17:15
19 σχόλια

Την προώθηση των ζητημάτων των Δήμων της Αρκαδίας στην κεντρική εξουσία ξεκίνησε- όπως όλα δείχνουν – ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης. Αυτό αποδεικνύεται και από τη σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο κ. Βλάσης θεωρεί πως με γνώμονα την επίτευξη της βέλτιστης δυνατής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων και των Υπουργείων, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια άμεση επαφή των Δημάρχων με την κεντρική πολιτική ηγεσία και κατά συνέπεια έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε κύκλο σχετικών επαφών και συναντήσεων.

Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν πολλαπλά οφέλη, καθώς θα λειτουργήσουν ενημερωτικά για τους Υπουργούς, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τις εκκρεμότητες και τους τομείς που επιδέχονται βελτίωσης, αλλά και θα δημιουργήσουν τους κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας για τους Δημάρχους, ώστε να μπορούν άμεσα και αποτελεσματικά να προωθήσουν τα συμφέροντα των Δήμων τους.

Αυτές τις πρωτοβουλίες του Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση δείχνουν την όρεξη και την διάθεση που έχει ώστε προχωρήσει η επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν στην Αρκαδία

Τέλος,όπως όλοι γνωρίζουμε ο Δήμαρχος Τρίπολης προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο από το Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, η συνάντηση αυτή όμως δείχνει πως η κεντρική εξουσία πρέπει να είναι σε αγαστή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφερειάρχες και Δημάρχους) ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων και επιλογών, αν θέλουμε ο τόπος μας να προχωρήσει

Θάνος Μπόγρης


19 Σχόλια

Τον εβγαλες Δημαρχο και τωρα καμαρωνεις για το κατορθωμα σου?Πισω εχει η αχλαδα την ουρα λεει ο λαος Κωστα Βλαση

Κυριε Βλαση επιβεβαιωνεται την αμεριστη βοηθεια αλλα και την στηριξη σας που δωσατε στον κυριο Τζιουμη αγνοωντας ετσι τον αρεστο του προεδρου και της ΝΔ στον δημο Τριπολης.Φυσικα απο το αποτελεσμα φαινεται οτι ο Προεδρος της ΝΔ εχει ενημερωθει και για τον Δημο Τριπολης αλλα και για της βουλευτικες εκλογες και αυτα που κανατε και για αυτο τον λιγο ειστε εκτος κυβερνησης που τοσο πολυ θελατε και λεγατε στον κοσμο.

Κωστάκη Β. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Κωστάκη Τ. αν περιμένεις να κάνεις έργο με το να σε πηγαίνουν απ' το χεράκι στο υπουργό σώθηκες.

μου αρεσει η συνεργασια απο διαφορετικους κομματικους χωρους ,ειδικα στην τοπικη αυτοδιοικηση αλλα γιατι μουρχεται να ξερασω οταν κυριαρχει η υποκρισια και επιπλεουν οι πεμπτοφαλαγγιτες καθε φορα? συμπασχω με τον γιαννη γιατι την επαθε δις"""

@19:23 Όχι θα ξαναέβγαινε ο Φον Μυγχάουζεν Παυλής με το κοπάδι των γιδιών του ή ο χάχας ο Γιάγκος που είχε στο συνδυασμό του τον εκβιαστή γουρουνοπουλά, αρουραίο των υπονόμων, υβριστή των πάντων. Όσο για σένα παπαγαλάκι 19:20, όταν θα γίνουν πάλι εκλογές μετά από 4 χρόνια, πάλι ο Τζιούμης θα βγει δήμαρχος, γιατί εκτός του ότι θα έχει κάνει έργο, δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε Σμυρνιώτης, ούτε Παυλής, ούτε Τσιαμούλος. Θα έχουν εξαερωθεί όλοι και οι ακόλουθοί τους θα έχουν σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Εδώ είμαι κι εδώ είσαι..

Άξιος ο Βλάσης. Άφησε πίσω του την περίοδο των εκλογών και προχωρά βλέποντας μπροστά για την Αρκαδία. Κύριοι και κυρίες κατ' επάγγελμα σχολιαστές δείτε το καθαρά μόνο με συνεργασία και ανοιχτό μυαλό θα ανέβει ο τόπος. Μπράβο.

Πολλά γέλια με τους Κωστάκηδες που ονειρεύονται μεγαλεία και επανεκλογές. Απλά όχι σε τέσσερα αλλά σε δυο χρόνια ο ένας τουλάχιστον δεν θα υπάρχει και στα τέσσερα θα εξαϋλωθεί και ο δεύτερος. Άσε που στο τέλος της τετραετίας ακόμα και ο Παυλής θα φαντάζει ως ιδανική λύση.

Δεν χαλαρώνουμε λίγο;Δηλαδή ο μόνος κυβερνητικός βουλευής που έχει ο νομός μας δεν πρέπει να βοηθήσει την πόλη του και τον δήμαρχό της;Πολύ καλά έκανε ο Βλάσης.Και σίγουρα όλοι κρίνονται.Τα κριτήρια είναι το ζήτημα..το προσωπικό όφελος και η πικρία κάποιων ή το καλύτερο για την πόλη μας;

Ο ΠΑΡΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΊ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ!!!

@20:16 αγάπη μου, 1) όπως φαίνεται έχουν δίκιο αυτοί που τσακωνόσουνα τις προάλλες γιατί σε έχουν ταξινομήσει στο είδος «τζιουμάκι», ενώ εσύ προσπαθούσες να αποποιηθείς κάθε σχέση με την παράταξη του δημάρχου, 2) μην τρέφεις αυταπάτες για το 2023, γιατί τότε όντως δεν θα υπάρχουν οι υπόλοιποι που αναφέρεις, αλλά κι ο δικός σου θα τρέχει να κρυφτεί, όπως φαίνεται πεντακάθαρα από την μέχρι τώρα πορεία του και κυρίως τις επιλογές του σε συνεργάτες, 3) εγώ θα σ' αγαπώ για πάντα

@21:42 Έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αλλά το ξέρεις ήδη, πιστεύω, αυτό. Το έχουν διαπιστώσει κι όσοι διαβάζουν τα περί αγάπης και φιλάκια που τσαμπουνάς συνεχώς. Επειδή λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται την κουνάς την αχλαδιά, να δώσουμε ένα ραντεβού να σου εκφράσω τη δική μου αγάπη; Όπως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις, είναι ιδιαίτερα "γλυκιά" και "μεγάλη". Ε; Τι λες;

Λίγο να φύγουμε από τον μικρόκοσμό μας;Ακόμη δυσαρέσκειες και πίκρες;Ο κόσμος διάλεξε.Πάρτε το απόφαση.

Κώστα Βλάση συνέχισε έτσι με αξιοπρέπεια και προσπάθεια για την Αρκαδία. Οι Κασσανδρες θα σιωπήσουν με τον καιρό και έτσι πρέπει για το καλό όλων.

@ εννοείται, αγάπη μου, ότι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα μαζί σου. Σου το έχω δηλώσει ευθαρσώς και κατ' επανάληψη. Μια μικρή διόρθωση μόνο, γιατί δεν ήσουν ακριβής. Αγάπη, μόνο. Δεν είπα ποτέ τίποτε για φιλάκια. Όσο για το ραντεβού, όποτε θέλεις. Σε πολιορκώ τόσους μήνες τώρα και επιτέλους ενδίδεις. Όμως, αυτά για την αχλαδιά και τα «χαρακτηριστικά» της αγάπης σου, τι τα ήθελες; Έλπιζα ότι το χιούμορ σου δεν είναι τόσο προβλέψιμο, κοινότοπο και φτηνό... αλλά εδώ που τα λέμε, τι να περιμένει κανείς από ένα τζιουμάκι

ρε σεις ,κανει ο Βλασσης κατι ,του το βαρατε γιατι πηγε να βοηθησει το δημο και τον εκαστοτε δημαρχο,δεν κανει ,βγαινετε και λετε τι εκανες κωστακη,δε σας πιανουμε πουθενα ορισμενους που το βλεπετε με το ματι του οτι ο δικος σας δεν ειναι επανω ,αντε τραβατε καντε καμια δουλεια για να μη πω τπτ πιο χοντρο

Ε οχι και απο αλλο πολιτικο χωρο ο Βλασης με τον Τζιουμη .Και οι δυο Πασοκ ειναι απλα ο Βλασης ειναι βουλευτης με την ΝΔ σημερα αυριο θα δουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.