Στον τελικό με περίπατο στην Κρήτη η 124 ΠΒΕ

Στον τελικό με περίπατο στην Κρήτη η 124 ΠΒΕ

Μάιος 24, 2019 - 10:32
0 σχόλια

Η 124 ΠΒΕ Τρίπολης πέρασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου συνεχίζοντας να γράφει την δική της σπουδαία ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μανούχου στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης επικράτησε με το εκκωφαντικό 3-10 της 133 ΣΜ παίρνοντας για τέταρτη σερί φορά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη και το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Σκόρερ για την 124 ΠΒΕ ήταν οι Ιατρόπουλος (3), Μάναλης (2), Πολίμος (2) Κουλουκίδης, Νιφορόπουλος, Καραγιάννης με την 124 ΠΒΕ να πιάνει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ.

Από την πλευρά του ο προπονητής της 124 ΠΒΕ δήλωσε πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του τροπαίου ευχαριστώντας τον ΑΣΜΧΟ Σήφη Ψυλλάκη για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της 124 ΠΒΕ και του εύχεται καλή επιτυχία για τους αγώνα 5x5.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.