Στον τελικό κυπέλλου Γ Εθνικής η Αχαϊκή (vid)

Στον τελικό κυπέλλου Γ Εθνικής η Αχαϊκή (vid)

Μάρτιος 27, 2017 - 11:35
0 σχόλια

Η Αχαϊκή έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Γ' Εθνικής μετά την νίκη της στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4 (1-1 κανονικός αγώνας) επί της Κηφισιάς στο Δημοτικό στάδιο Άργους την Κυριακή

Οι Αχαιοί που βρίσκονται μαζί με τον Παναρκαδικό και την Δόξα Μεγαλόπολης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία πήρε την πρόκριση με σκορ 3-2 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ημιτελική αναμέτρηση μεταξύ της Αχαϊκής και της Κηφισιάς ήταν συναρπαστική με το παιχνίδι να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και τελικά να οδηγείται στην ρώσικη ρουλέτα με τους κιτρινόμαυρους να στέκονται πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί από τους αντιπάλους τους.

Μπροστά στο σκορ μπήκε η Κηφισιά με τον Σουλελέ στο 20' με την κεφαλιά του να καταλήγει στα δίχτυα του Δρακόπουλου. Η Αχαϊκή έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Κωστούλα μέσα από την περιοχή κάνοντας έτσι το 1-1.

Στα πέναλτι ο Δρακόπουλος τερματοφύλακας της Αχαϊκής έκανε μία απόκρουση ενώ ένα ακόμα χτύπημα από πλευράς Κηφισιάς πέρασε άουτ από τον Ταμπάκη. Για την Αχαϊκή  ο Κωστούλος αστόχησε στο πέναλτι αλλά ο Αγγελόπουλος στην τελευταία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς παιχτών, παραγόντων αλλά και των φιλάθλων της Αχαϊκής που ταξίδεψαν στο Άργος για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος (46' Ρουμπάτος), Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Μικελάτος, Λαμπρόπουλος, Αποστολόπουλος (46' Κωστούλας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς. Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας. Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (75' Σπηλιωτάκης), Ρέντζης, Σουλελές, Φαρινόλα

Δείτε στο βίντεο από το argolidaportal.gr τις καλύτερες του αγώνα αλλά και την διαδικασία των πέναλτι.

(φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr ΑΧΑΙΚΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ 1-1 (5-4 πέν) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ Γ ΕΘΝΙΚΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.