Στον τελικό ανόδου ο Ηρακλής, υποβιβασμός για την Καβάλα

Στον τελικό ανόδου ο Ηρακλής, υποβιβασμός για την Καβάλα

Μάιος 17, 2017 - 19:18
0 σχόλια

Τα τρίτα και τελευταία παιχνίδια για την ημιτελική σειρά των play off και για τον τελικό σωτηρίας για τα play out ολοκληρώθηκαν με τον Ηρακλή να αφήνει εκτός τον Αίολο Αστακού και τους Μαχητές να πανηγυρίζουν την παραμονή τους επί της Καβάλας.

Ο Ηρακλής έκανε το 2-1 στην σειρά κόντρα στον Αίολο Αστακού με σκορ 68-60 και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς ανόδου των play off εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου με φόντο το δεύτερο εισιτήριο για την Basket League.

Στην μάχη της παραμονής για τα play out μετά από μια συναρπαστική σειρά οι Μαχητές εκμεταλεύομενοι το πλεονέκτημα έδρας κέρδισαν για δεύτερο παιχνίδι την Καβάλα στα Πεύκα με σκορ 67-61 κάνοντας το 2-1 με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία και την νέα σεζόν. Από την Basket League στην Β' Εθνική η Καβάλα μέσα σε δύο χρόνια.

Play Off

Ηρακλής-Αίολος Αστακού 68-60 (2-1)

Play out 

Μαχητές Δόξας Πεύκων-Καβάλα 67-61 (2-1)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.