Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Eγκατάσταση κεντρικού τηλεοπτικού αναμεταδότη ζητεί ο Σύνδεσμος Δαραίων

Την 29η Νοεμβρίου 2019 , όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, παρευρεθήκαμε στο γραφείο του Δημάρχου Τρίπολης κ.

Περισσότερα

Εορτή Αγίου Αθανασίου και χειροτονία Διακόνου στις Ρίζες (pics,vid)

Τό Σάββατο 18 Ἰανουαρίου 2020, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ.

Περισσότερα

Επαναθέρμανση του κινεζικού ενδιαφέροντος για την Πελοπόννησο

Ενδεχόμενο ακόμα και αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ του Πεκίνου και της Καλαμάτας τέθηκε προς συζήτηση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα από τον αντιπρόεδρο του Κινεζο – Ελληνικού Συνδέσμου Πολιτιστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Χονγκ Ζο

Περισσότερα

Σύλλογος Νυμφασίας: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα (pics)

Στην Αθήνα βασίλευσε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου της Νυμφασίας για το 2020.

Περισσότερα

Γενική συνέλευση του Πολιτιστικού - Μορφωτικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Γαρέας

Το Δ/Σ του Πολιτιστικού - Μορφωτικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Γαρέας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Δημ. Σχολείου Γαρέας με θέμα ημερήσιας διάταξης :

Περισσότερα

Σεμινάριο για την εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για ΜΜΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 3ο Επιχειρηματικό Σεμινάριο για την «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για ΜΜΕ» από τον ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στην Πάτρα

Περισσότερα

Οι επιπτώσεις της ψηφιοποίησης στην αγορά εργασίας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ παρουσίασε σήμερα τη μελέτη με τίτλο  “Οι επιπτώσεις της ψηφιοποίησης στην αγορά εργασίας”, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων.

Περισσότερα

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 13η Ιανουαρίου 2020, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ.

Περισσότερα

Πεζοπορία και κοπή πίτας για τον Σύλλογο Πεζοπόρων Τυρού

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 πεζοπορία και κοπή πίτας. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι η εξής: Μακίσι(Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας) - Ομαλιά- Κατριλάνος- Κρυονέρι.

Περισσότερα

Live: Α' και Β' Αρκαδίας

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου για την Α' αλλά και την Β' Αρκαδίας.

Περισσότερα

Πιστοποιητικά στο σπίτι με ένα «κλικ»

Γεγονός είναι η σύνδεση μεταξύ Δημοτολογίων όλων των δήμων της χώρας με την Κεντρική Διαδικτυακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης, «Ερμής» και οι πολίτες – δημότες και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εκδίδουν βεβαιώσεις και πιστοποιητικά μέσω της διαδικτ

Περισσότερα

ΑΑΔΕ: Αποσύρονται ταμειακές μηχανές

Σε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγή των δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσί

Περισσότερα

Συνάντηση σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Μεσσήνης η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο είχαν μέλη του συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ παρουσία του νυν προέδρου της Ένωσης Σταύρου Κουκάκη αλλά και του τέως προέδρου Γιάννη Κουτραφούρη.

Περισσότερα

Φυλάκιση 18 ετών σε πρώην δήμαρχο και 9 ετών σε δημοτικό υπάλληλο για υπεξαίρεση

Την ενοχή και των δύο κατηγορουμένων, του πρώην Δημάρχου Μηνά Ντουμάζιου και της τότε ταμία του Δήμου, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης του 1,7 εκ.

Περισσότερα

Σελίδες