Επικαιρότητα

Latest

Απάντηση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας στην ανακοίνωση του Λεωνιδίου

Αγαπητοί κύριοι του Λεωνιδίου, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε για την Διαιτησία του τελικού, ίσως θα ήταν προτιμότερο να το κρίνει αυτό, ο απλός φίλαθλος κόσμος, που παρευρέθηκε στο γήπεδο αλλά και αυτοί που το είδαν ζωντανά μέσα από το διαδίκ

Περισσότερα

Οι νέες κάρτες μέλους του Ορχομενού - «Πάρε την ομάδα στα χέρια σου»

Οι νέες κάρτες μέλους του Ορχομενού Λεβιδίου είναι γεγονός με το κεντρικό μήνυμα να αναφέρει «πάρε την ομάδα στα χέρια» αναφορικά με την νέα σελίδα που φιλοδοξεί να ανοίξει το σωματείου κάνοντας το δικό του κάλεσμα προς τον κόσμο.

 

Περισσότερα

Πιθανές διακοπές ύδρευσης στους οικισμούς της Βόρειας Κυνουρίας την Παρασκευή

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 26-04-2024 (8πμ – 1 μμ), ενημερώνουμε προληπτικά  τους κατοίκους των κοινοτήτων Άστρους, Π.

Περισσότερα

Ερώτηση του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο για την πυροπροστασία

Τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα πυρόσβεσης παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες και στη νέα αντιπυρική περίοδο καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με ερώτηση που κατέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ευρωβουλευτές του Κόμματος

Περισσότερα

Επίσκεψη της Παγγορτυνιακής Ένωσης στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα, η Ένωση για μια ακόμα φορά βρέθηκε κοντά στα παιδιά της Γορτυνίας.

Περισσότερα

Όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι τίτλου του Τυρού στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Αρκαδίας

Με το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή και την ομάδα που θα κατακτήσει την άνοδο πέφτει η αυλαία της Β’ Αρκαδίας με την 18η και τελευταία αγωνιστική.

18η αγωνιστική

Περισσότερα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αλλαγές στην διαδικασία χορήγησης άμεσων ενισχύσεων

Αλλαγές στις διαδικασίες χορήγησης άμεσων ενισχύσεων, βάσει του ΟΣΔΕ, για τις αιτήσεις του 2023 όσον αφορά τον ορισμό του ενεργού αγρότη και την κατανομή εθνικού αποθέματος σε νεοεισερχόμενους, προβλέπει τροποποιητική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Περισσότερα

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Οινοποιών Μαντινείας με όνομα «The Mantinians»

Στη Μαντινεία της Αρκαδίας, την ΠΟΠ ζώνη του Μοσχοφίλερου, τον τελευταίο καιρό γίνονται σημαντικά πράγματα που τραβούν την προσοχή ανθρώπων του κρασιού απ’ όλο τον κόσμο. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την ποιότητα.

Περισσότερα

Νίκος Παπανδρέου: «Μου κόστισε η ζωή του πατέρα μου» - Τι μου είπε πριν «φύγει»

Για τον πατέρα του Ανδρέα, τη σχέση που είχε μαζί του, αλλά και το πώς βίωσε το γάμο του με τη Δήμητρα Λιάνη, μίλησε ο Νίκος Παπανδρέου

Περισσότερα

Με πληρότητα άνω του 90% τα καταλύματα στον Τυρό για το Πάσχα

Υψηλή είναι η ζήτηση για την περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με ιδιοκτήτες καταλυμάτων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Τυρού ( Τυρός, Αγ.Χριστόφορος, Ελληνικό, Κρυονέρι ως Πέρα Μέλανα και Λειβάδι.

Περισσότερα

Δύο συλλήψεις για κλοπή στην Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, χθες (24.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 45 και 57 ετών, αντίστοιχα, γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού -3- α

Περισσότερα

Γεραπετρίτης: Η ΕΕ να αναλάβει κεντρική πρωτοβουλία για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα διατηρεί παραδοσιακούς δεσμούς με τις χώρες του Κόλπου», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Κουβέιτ, με την οποία ολοκληρώνεται ένας κύκλος επισκέψεων στις χώρ

Περισσότερα

Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, εμπόδια και παραλείψεις

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το περιεχόμενο της προσωρινής συμφωνίας σχετικά με την ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας και την ευρωπαϊκή κάρτα στάθμευσης, η οποία είχε επιτευχθεί τον Φεβρουάριο την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Περισσότερα

Εκπαίδευση για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ/χρήσης ΑΕΑ απο τον Ερυθρό Σταυρό στην Τρίπολη

Στις 10 και 17 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ / χρήσης ΑΕΑ, με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς για την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών.

Περισσότερα

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πάσχα σε Λεωνίδιο και Τυρό

Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας γιορτάζεται με την θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη που απαιτείται για ένα τόσο σημαντικό θρησκευτικό γεγονός.

Περισσότερα

Σελίδες