Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Μάζης

Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Μάζης

Ιούλιος 22, 2017 - 11:00
1 σχόλια

Στον ΠΑΟ Βάρδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρκάς επιθετικός Δημήτρης Μάζης με την ομάδα της Ηλείας να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του και τον 22χρονό άσο στις πρώτες του δηλώσεις να εκφράζει την χαρά του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ Βάρδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας:

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα, η οποία θα διαθέτει τόσο εμπειρία όσο και ταλέντο «παντρεύοντας» έτσι το παρόν με το μέλλον του Συλλόγου. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η μεταγραφή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΖΗ.

Από σήμερα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αποτελεί μέρος της ομάδας μας. Είναι ένας αθλητής γεμάτος ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή αθλητική χρονιά με την φανέλα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ".

O ίδιος δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει, να βρεθώ σε μία μεγάλη ομάδα και να συμμετέχω στην φετινή προσπάθεια. Για εμένα πλέον η μεταγραφή στον Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά και εύχομαι να έχουμε υγεία, να είμαστε δυνατοί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε πολλές επιτυχίες στην ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ ".

Η καριέρα του έως τώρα:

Παναθηναϊκός ακαδημίες 2007-2008 , Αστέρας Τρίπολης ακαδημίες 2008-2013 , Δόξα Κορωπίου 2013-2014 , Παναρκαδικος 2014-2015 , Παναιγιαλειος 2015-2016, και θύελλα Αιγίου 2016-2017.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής.Ως συνάδελφος με τον πατέρα του και τη μητέρα του αλλά κυρίως για το ίδιο το παιδί που είναι αξιόλογο του εύχομαι υγεία δύναμη και επιτυχίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.