Στον Παγγορτυνιακό ο Σταύρος Γιαννούλης

Στον Παγγορτυνιακό ο Σταύρος Γιαννούλης

Ιούλιος 30, 2014 - 15:47
2 σχόλια

Το μεταγραφικό κρεσέντο του Παγγορτυνιακού το φετινό καλοκαίρι συνεχίζεται με την ομάδα της  Γορτυνίας να έρχεται σε συμφωνία και να ολοκληρώνει την μεταγραφή του έμπειρου ακραίου μπακ Σταύρου Γιαννούλη. 

Ο βραχύσωμος φουλ μπακ Σταύρος Γιαννούλης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και το πάθος που βγάζει στα παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της  Τεγέας κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ καλό πρωτάθλημα  και από την νέα χρονιά θα φορά και πάλι την φανέλα του Παγγορτυνιακού, επιστρέφοντας  ξανά στην ομάδα της Γορτυνίας ύστερα από δύο χρόνια.

Η ενίσχυση  του Παγγορτυνιακού δεν σταματά εδώ καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλα μεταγραφικά χτυπήματα έτσι ώστε η ομάδα να είναι πλήρης στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Στην τεγεα ηταν εκτος 18δας σχεδον σε ολους τους αγωνες.Καλο παιδι αλλα <ντεφορμε> ,εδω και δυο χρονια.Κατα την αποψη μου κακος πηγε σε αυτη την ομαδα που εκει υπαρχει ο ανθρωπος που απο το παρελθον δεν ειχε συμπαθεια στον Σταυρο και συνεχως τσακονωνταν μεταξυ τους.Αμφιβαλω αν τον βαλει να παιξει σε κανα αγωνα.Ως το γαναρι θα εχει φυγει .Το καλυτερο θα ηταν να ερθει στην ομαδα του χωριου του-μας.Αλλωστε για να παρει κανα ψιλο, αν του εταξε ο μουρινιος ,χλωμο το βλεπω.Δεν ρωταγες τους περσυνους που ακομα ψαχνουν τον μουρινιο να παρουν αυτα που τους εταξε?Αυτος ο παραμυθας καθε χρονο αυτα κανει.Ταζει μεχρι να υπογραψουν οι παιχτες και μετα μην τον ειδατε.Ευτυχως που αλλαξε ο νομος με τις μεταγραφες και μπωρουν να φευγουν οι παιχτες το Γεναρι,γιατι διαφορετικα υπομονευαν για να μην χασουν την χρονια ποδοσφαιρικως ,και δεν επερναν μια.

ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ?ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?{ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ,αν δεν θυμασε).φυγε απο εκει γιατι ο κατσουλιερος θα σε φαει σαν ποντικι.ΤΟΣΕΣ ομαδες εκει βρηκες να πας?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.