Στον Παγγορτυνιακό ο νεαρός Βασίλης Δελής

Στον Παγγορτυνιακό ο νεαρός Βασίλης Δελής

Ιούλιος 15, 2014 - 11:12
9 σχόλια

Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Παγγορτυνιακού  επενδύοντας στο μέλλον και ειδικότερα  στα νέα παιδιά με την απόκτηση του 16 χρόνου ταλαντούχου  ποδοσφαιριστή Βασίλη Δελή προσθέτοντας στην μηχανή του ακόμη ένα γρανάζι ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο νεαρός και  ελπιδοφόρος δεξιός μπάκ Βασίλης Δελής  αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Αναγέννηση Τρίπολης και  από την νέα χρονιά θα  φορά την φανέλα του Παγγορτυνιακού όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Γορτυνίας.

Φαίνεται πως ο  Παγγορτυνιακός  ρίχνει το βάρος του στις ακαδημίες και με την κατασκευή του γηπέδου 5x5 στα Τρόπαια αναζητώντας νέα ταλέντα που μελλοντικά θα επανδρώνουν και την πρώτη ομάδα.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΥΖΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΕΠΟΠΤΕΣ .ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ Α' ΤΟΠΙΚΟ.

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΥΛΕ,ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΑΛΟΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

αυτα να πατε να τον βρειτε και να του τα πειτε! εδω δεν αναφερει τον τσιογκα αλλα την μεταγραφη ενος παιδιου! νομιζετε του αρεσει να βλεπει αυτα τα σχολια?

ο τσιογκας κανει ο,τι κανει επειδη νοιαζεται για την ομαδα πανω απ'το φυσιολογικο.. πολλες φορες με λαθος τροπο.. Οσο για το αν θα μεινει η οχι ο παγγορτυνιακός στο Α' τοπικο,θα το δειτε λειαν συντομως..

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ

albanos μπαμπινιωτης ποιος ειναι το κριαρι? το παιδι το εχεις δει να παιζει μπαλα ? εγω τον θεωρω απο τα καλυτερα ταλεντα που ηταν στο β τοπικο και πολυ εξελιξημος ο νεαρος!

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΑΓΑΠΙΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ .ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.