Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι του Λεωνιδίου, έκπληξη στο Άστρος και σαρωτική Δημητσάνα

Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι του Λεωνιδίου, έκπληξη στο Άστρος και σαρωτική Δημητσάνα

Φεβρουάριος 08, 2020 - 17:05
27 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι στο Λεωνίδιο καθώς επικράτησε του ΑΣ Λεωνιδίου βάζοντας ξανά φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Δημητσάνα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε  στην Τρίπολη του φορμαρισμένου Μαντινειακού μένοντας κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Άστρος το μαχητικό Κορακβούνι απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του Πανθυρεατικού που δεν εκμεταλλεύτηκε την νίκη του Ολυμπιακού .

Τέλος ο Ορχομενός αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κερδίσει την Τεγέα στην έδρα του μένοντας στην κόκκινη γραμμή του βαθμολογικού πίνακα,

Τα αποτελέσματα

Ορχομενός-Τεγέα 1-1

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Λεωνίδιο 2-1

Μαντινειακός-Δημητσάνα 0-3

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 0-3 α.α.

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι 1-1

Απόλλωνας Τυρού-Δόξα Μεγαλόπολης Κυριακή 9/2

Βαθμολογία

1. Ερμής Μελιγούς 35

2. Λεωνίδιο 33

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 33

4. Δημητσάνα 31

5. Πανθυρεατικός 30

6. Τεγέα 22

7. Μαντινειακός 19

8. Κορακοβούνι 19

9. Απόλλωνας Τυρού 15

10. Δόξα Μεγαλόπολης 15

11. Ορχομενός 11

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Ειδήσεις: 

27 Σχόλια

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ολυμπιακού δίκαιη η νίκη......φανηκε η ποιότητα.... Καλή συνέχεια εύχομαι και στους 2 συλλόγους!!!

Μπαλαρα επαιξε η ομαδαρα του ολυμπιακου αν και εχασε πολλες ευκαιριες ...παμε για την Γ..ΕΘΝΙΚΗ...

Πολύ καλή εμφανηση του Ολυμπιακού που τον άδικη το αποτέλεσμα το σημερινό βάση σκορ ... και με Ροτεσιον αφού κράτησε στον πάγκο παίχτες από την βασική εντεκάδα!!! Γιορτή για το αρκαδικο ποδόσφαιρο σε ένα κατάμεστο γηπαιδο! Μπράβο σε όλα τα παιδιά του Λεωνιδίου και Ολυμπιακού!!!

μεγαλε γτ δν βαζει κ β εθνική τζαμπα ειναι τα ονειρα.φετος θα ανέβουμε εμεις..ερμης μονο ρε

Όσα χρόνια κάνατε να ανέβεται από το β’ τοπικό στο α’ τοπικό αλλά τόσα θα κάνετε να πάτε στην Γ’ εθνική ....μην τα λέτε αυτά πουθενα γελάνε μαζί σας ρεσεις ...ήμαρτον δηλ!!!χαχαχαχαχα θέλετε και πρωτάθλημα ο Ερμής χαλαρά 2η -3η θέση καλα είναι!!!

Φήμες λένε ...ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Κωνσταντάς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάηκε από τις διατάσεις που έκανε γιατί δεν ακούμπησε μπαλα καθόλου ..... Χαχαχαχαχαχαχα

Λεωνίδιο σε εσένα αναφέρομαι το εννοείς όχι με 10 ξένους??? Τα δικά σου δε τα θυμάσαι?? Απλώς εγώ είδα Π ήμουν στις εξέδρες σας πόνεσε η νίκη του ολυμπιακού άσε τώρα τους ξένους τι δουλειά τους την εκαναν

Ξεψαρωσαν τα γαυρακια της αρκαδιας..καθίστε φρόνιμα Εκεί κάτω, θα έρθει και η σειρά Σας.. μην αγχώνεστε έχετε υπομονή..

Τα γαυρακια της Αρκαδίας κάνουν ότι θέλουν στο αρκαδικο πρωτάθλημα ....σας γλεντάνε κάθε Κυριακή βλέπω τα έχετε κάνει πάνω σας φέτος και αυτό δεν είναι καλό..χαχαχαχαχ!!!! μέχρι τέλους έτσι θα σας πάμε πρέσα τελειώσανε τα όνειρα σας ** Ανωνημε 9:35 τα φιλία μας......

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.

Φίλε άσε τι πόνεσε και τη δεν πόνεσε είναι τελείως δύο διαφορετικές ομάδες . Γιατί όλοι ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ημερομηνία λήξης ενώ το ΑΣΛ μέλλον . Και όπως κάποια χρόνια πριν θα έρθει η μέρα που δεν θα κατέβει καθόλου

Ασλ ξέχασες ποσα λεφτά είχες πετάξει πριν 3-4 χρόνια και δεν σας είχε βγει κανένας παίχτης και τους διώχνετε από τον πρωτο μήνα...και όσο έμεναν για να συμπληρώνετε 11αδα ...ήμαρτον δηλ κοιταχτε την κατάντια σας και αφήστε την μελιγου και τον αστρος και τον Ολυμπιακό.....

Γίνεται να λείπει ο Μάης από την σαρακοστή??? Καθίστε καλά ρε β.κυνουριατες και ειδικά οι βυσιννοι από ποτέ γίνατε ομαδάρα ρε μάγκες?

Δεν με πείραξε τίποτα 2-1. 2-1. Με δεκαπεντάχρονα όλα καλά μακάρι να πάρεις πρωτάθλημα ......

Προς γαύρος..θε έρθει η στιγμη που θα παρακαλας πάλη εσύ σαν τους παλιούς καλούς καιρούς..και μετά θα δούμε Ποιος θα έχει κάνει πάνω του..μέχρι στιγμής τελειώνω Εγώ πάνω σου..

Ησαστε πολύ μικροί ακόμα μην μιλάτε για τον Ολυμπιακό καθόλου......μωλις πέρνει νίκη περνουν φωτιά τα σχόλια..άντε μπράβο κοιταχτε την δουλειά σας ανώνυμοι ........αφήστε να χαρούν την νίκη τους! Είχατε βγάλει γλώσσα μεγάλη και σας την κόψανε!!!καλα να πάθετε του χρόνου πάλι, τώρα κοιταχτε τα υπόλοιπα παιχνίδια και μην ασχολγστε με τον Ολυμπιακό όλη την ώρα!!!!

Είναι ωραίο να υπάρχουν 2 δυνατές ομάδες στο Λεωνίδιο!είχατε μάθει μια ζωή με μια τον ασλ και νομίζατε ότι κάποιοι είστε...πλέον είναι και ο Ολυμπιακός και είναι εδώ και φροντοφωναζει το παρων σε ολη την Αρκαδία...θα σέβεστε!!

Έχεις δίκιο ο Ολυμπιακός μια ζωή της φαπας ήταν και θα συνεχίσει και του χρονου της φαπες...

H μεγαλύτερη κουταμάρα των Μελιγωτών είναι που βάφτισαν την ομάδα τους ΕΡΜΗ... ΑΟ ΓΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΩΝ έπρεπε να την πούνε !!!!

Από εδώ και πέρα θα σου μοιράζει φαπες και θα σε πονανεεε πολυυ... Θα σεβεσαι!

16:06 Όταν λες "θα παρακαλάς πάλη", τι ακριβώς εννοείς; Ελληνορωμαϊκή; Ουστ πιθήκι

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Η ΤΟ ΛΑΘΟΣ .ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.