«Στον κύκλο της Σελήνης» στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας

«Στον κύκλο της Σελήνης» στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας

Ιούλιος 28, 2015 - 14:39
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων, υπό τον γενικό τίτλο «Στον κύκλο της Σελήνης», που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και θα φιλοξενηθούν στους εξωτερικούς χώρους του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 31 Ιουλίου (19:00)

Μια νύχτα στο Μουσείο

Υπό το φως της πανσελήνου, παιδιά από 5-12 ετών θα μαγειρέψουν, θα παίξουν και, στη συνέχεια, θα διανυκτερεύσουν στο μουσείο (sleepover). Tην επομένη το πρωί, αφού ετοιμάσουν το πρωινό τους, θα πειραματιστούν με το νερό και την ενέργεια, εμβαθύνοντας στα εκθέματα του μουσείου. Την υλοποίηση της δράσης έχει αναλάβει «Το Τρένο της Χαράς».

Απαραίτητη η παρουσία συνοδού για παιδιά 5-7 ετών. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δευτέρα 17 Αυγούστου (21:30)

Συναυλία ανάμεσα σε δύο φεγγάρια

Ο Δώρος Δημοσθένους, συνοδευόμενος στο πιάνο από τον σολίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη, καταθέτει αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο, ελαφρά ελληνικά, λαϊκά και ρεμπέτικα.

Σάββατο 29 Αυγούστου (20:30)

Αυγουστιάτικη πανσέληνος με παραμύθια στον νερόμυλο

Η Ελένη Κουσκουρέλου αφηγείται ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια υπό τους ήχους μουσικής. Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, μικροί και μεγάλοι, θα ταξιδέψουν νοερά σε τόπους παραμυθένιους μιας άλλης εποχής.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 27950 31630 (καθημερινά 9:00 – 17:00) ή να αποστείλετε e-mail στο Papadopouloui@piraeusbank.gr (κ. Ήρα Παπαδοπούλου).

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.