Στον Ηρακλή ο Γιάννης Καστρίτης

Στον Ηρακλή ο Γιάννης Καστρίτης

Ιούνιος 30, 2019 - 19:18
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης και από τον "Nick Galis Hall" και τον Άρη μετακομίζει στο Ιβανόφειο για λογαριασμό του Ηρακλή με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για την νέα σεζόν.

Ο Αρκάς coach είναι οριστικό πως είναι ο εκλεκτός των κυανόλευκων και θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μέξα στην τεχνική ηγεσία του Γηραιού στην επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ.

Έτσι λοιπόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καστρίτης που βρίσκεται στην Κρήτη με την Εθνική μας ομάδα U19 για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την γαλανόλευκη αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ηρακλή και να πιάσει δουλειά βάζοντας σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της ομάδας.

Μάλιστα μαζί του στον πάγκο του Ηρακλή ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει έναν εκ των σταθερών του συνεργατών τα τελευταία χρόνια σε ρόλο βοηθού τον Δημήτρη Βαρβούνη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.