Στον Ερμή Μελιγούς Ιατρίδης και Σούρσος

Στον Ερμή Μελιγούς Ιατρίδης και Σούρσος

Σεπτέμβριος 03, 2015 - 17:01
0 σχόλια

Μεταγραφικές "βόμβες" για τον Ερμή Μελιγούς με την ομάδα της Κοινουρίας να κάνει δικούς της και να εντάσει στο δυναμικό της τους Ηλία Ιατρίδη και Ιωάννη Σούρσο.

Ο Ηλίας Ιατρίδης την περασμένη αγωνιστική περίοδο πανηγύρισε με την φανέλα του Πανθυρεατικού την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Αρκαδίας ενώ ο Ιωάννης Σούρσος αφήνει τον Απόλλων Τυρού επιστρέφοντας στην ομάδα της Μελιγούς.

Ο Ερμής βάζει στην μηχανή του δύο πολύ έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν χρήσιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της Α' Αρκαδίας.

Παράλληλα ο Ερμής Μελιγούς ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοαφαιρικής σεζόν με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ δουλειά έται ώστε η ομάδα να είναι έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.