Στον εισαγγελέα πολιτευτής των ΑΝΕΛ για τα απορρίμματα στη Γορτυνία

Στον εισαγγελέα πολιτευτής των ΑΝΕΛ για τα απορρίμματα στη Γορτυνία

Μάρτιος 14, 2017 - 11:14
6 σχόλια

Την επέμβαση του Εισαγγελέα ζητεί με επιστολή του ο Αργύριος Ασημακόπουλος Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Αρκαδίας για την κατάσταση με τα απορρίμματα στον Δήμο Γορτυνίας.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια στη γεωγραφική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας όπου πλέον ελλοχεύει σημαντικά ο κίνδυνος έξαρσης επιδημιών καθώς επίσης να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας απειλώντας την τοπική χλωρίδα και πανίδα.

Φωτογραφίες της γενικότερης κατάστασης έχουν δημοσιευτεί τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε ιστοσελίδες και έντυπα του νομού Αρκαδίας. Παρακαλώ για την άμεση συνδρομή σας έτσι ώστε να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες για την υγεία του πληθυσμού του Δήμου Γορτυνίας.

Με εκτίμηση, Αργύριος Ασημακόπουλος Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Αρκαδίας


6 Σχόλια

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. πολιτευτή των ΑΝΕΛ, ποιες είναι οι ενέργειες της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών στη Γορτυνία.

Εγω αναρωτιέμαι ποιος είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα θέμα που άπτεται της εκλεγμένης δημοτικής αρχής. Ειδάλλως να καταργηθούν κ οι ΟΤΑ κ τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών να λυθούν από το Άγιο Πνεύμα!! Είστε για κλάματα κ μετράτε αντίστροφα!! 5,4,3,21...!

Βάλτε πρώτα ταυτότητα στο πνευματικό σας δημιουργημα, εάν θέλετε απόκριση.

Όταν μια δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα να δώσει λύσεις στα επτά χρόνια που είναι στο τιμόνι αυτής τότε να μας πουν σε ποιο άλλο θέμα έχουν δώσει λύση. Και η περίπτωση των απορριμμάτων άπτεται της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και όχι της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Τεράστιες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας για τα σκουπίδια στη Γορτυνία και την Πελοπόννησο γενικότερα, ακόμα μεγαλύτερες οι ευθύνες της κυβέρνησης που έχει τη συνολική ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους Γορτύνιους.

Επειδή οι εμφανίσεις τύπου Χόλιγουντ κ. Δημαρχε δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας δώστε άμεσα τη λύση γιατί σε λίγο δε θα μπορούμε να σταθούμε στον τόπο μας από τη δυσοσμία της βρώμικης διαχείρισης που διακρίνει την επταετη θητεία σας. Εσείς αποφασίζετε και ουδείς άλλος. Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ έχει δήμαρχο? Από τη στάση σας συναγερμό ότι μάλλον όχι....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.