Στον εισαγγελέα οι δράστες που μαχαίρωσαν 53χρονο στο Άργος (pics)

Στον εισαγγελέα οι δράστες που μαχαίρωσαν 53χρονο στο Άργος (pics)

Ιούλιος 22, 2016 - 20:29
0 σχόλια

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγήθηκαν ένας 30χρονος κι ένας 35χρονος, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού φέρονται ότι μαχαίρωσαν έναν 53χρονο στο Άργος.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι (21-07-2016) στο Άργος, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για οικονομικές διαφορές, ο 30χρονος και ο 35χρονος, φέρονται ότι χτύπησαν τον 53χρονο και τον μαχαίρωσαν, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο Αττικής, όπου και νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.