Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης κκ Αλέξανδρος για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας (vid)

Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης κκ Αλέξανδρος για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας (vid)

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 13:28

«Δεν γνωρίζω ποιος υπέβαλε αυτήν την κατηγορία»

Υπόλογος για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας  βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και καλείται να απολογηθεί στον Εισαγγελέα Τριπόλεως.

Να αναφέρουμε ότι μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης το βράδυ της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στη Βουλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με αυτό την επομένη ημέρα τόνισε ότι λυπάται αυτούς που ψήφισαν, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλον τρόπο. 

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μίλησε ξανά για το θέμα και για τις διαστάσεις που έχει λάβει, αναφέροντας ότι πριν από δύο μέρες ο ανακριτής τον επισκέφτηκε και τον ενημέρωσε ότι ο εισαγγελέας τού έχει επιβάλει κατηγορία και πρέπει να απολογηθεί.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σεβασμιωτατος ζήτησε αναβολή προκείμενου να ενημερωθεί επί του θέματος και να ετοιμάσει την απολογία του.

Κάντε την προσευχή σας για να με ελεήσει ο Θεός τον ίδιο αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

«Δεν γνωρίζω ποιος υπέβαλε αυτήν την κατηγορία», ανέφερε.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στο Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας