Στον Ατρόμητο ο Ουσέρο

Στον Ατρόμητο ο Ουσέρο

Ιούνιος 18, 2015 - 09:37
0 σχόλια

Ο Φερνάντο Ουσέρο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου από το απόγευμα της Τετάρτης (17/6)  με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει και να παρουσιάζει τον Ισπανό μέσο.

Ο πρώην αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από περίπου έξι μήνες απουσίας φορώντας  και πάλι φανέλα  με αστέρι στο στήθος αυτή την φορά όμως για λογαριασμό του Ατρόμητου όπου και υπέγραψε συμβόλαιο  συνεργασίας δύο ετών με την Αθηναϊκή ομάδα.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του ο Φερνάντο Ουσέρο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μέσος:

 «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έρχομαι να παίξω σε αυτό το σπουδαίο club και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή κατάληξη. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βάζει υψηλούς στόχους.

Μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρεται για εμένα δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή αν και δέχθηκα και άλλες προτάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους συντελεστές αυτής της μεταγραφής.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός κι εκτός των γηπέδων. Όλοι μαζί όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Γνωρίζω ότι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε ενώ στο πρωτάθλημα πρέπει να διατηρήσουμε όσα έχουμε κατακτήσει τα τελευταία χρόνια».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.