Στον... Αστερισμό της πρόκρισης η Τρίπολη (video)

Στον... Αστερισμό της πρόκρισης η Τρίπολη (video)

Αύγουστος 29, 2014 - 14:06
0 σχόλια

Το βράδυ της Πέμπτης 28 Αυγούστου η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης  έδινε τη μεγάλη μάχη στον επαναληπτικό με την Μακάμπι  για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League με τους φιλάθλους του Αστέρα στην Τρίπολη να πιάνουν θέση για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.

Με σώμα στην Τρίπολη και το μυαλό και την ψυχή στην Κύπρο οι φίλαθλοι του Αστέρα που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι την Λάρνακα για σταθούν στο πλευρό της ομάδας έζησαν στην Τρίπολη με την δική τους αγωνία την σπουδαία αναμέτρηση και πανηγύρισαν την σπουδαία πρόκριση μετά το τέλος του αγώνα.

Καφετέριες και εστιατόρια είχαν την τιμητική τους με τον κόσμο μέσα από μεγάλες γιγαντοοθόνες να παρακολουθεί τις προσπάθειες  των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη. Το γκολ του Γκόιαν σήκωσε από τις καρέκλες τους φιλάθλους δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια,  κατά την διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα μετά το 3-1 τον Ισραηλινών με το παιχνίδι και την πρόκριση να κρέμεται σε μια κλωστή η αγωνία των φιλάθλων του Αστέρα χτύπησε κόκκινο με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να λυτρώνει τον κόσμο και να ξεσπά σε ντελίριο πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία που πρόσφερε ο Αστέρας και την ιστορική πρόκριση του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην φάση των ομίλων του Europa League.

Video: 

Arcadia Portal.gr Στους ρυθμούς του Μακάμπι-Αστέρας η Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.