Στον Άρειο Πάγο θα φτάσει ο Σαββάκης για την απογραφή! (video)

Στον Άρειο Πάγο θα φτάσει ο Σαββάκης για την απογραφή! (video)

Μάιος 24, 2011 - 15:02
10 σχόλια

Διόλου διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα της απογραφής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρίπολης Σάββας Σαββάκης. Εμμένοντας στο θέμα της απογραφής για ακόμα μια φορά σήμερα σημείωσε πως αν ο Υπουργός Ραγκούσης δεν αποστείλει τους Ελεγκτές στο Δήμο της Τρίπολης για να ελέγξουν τα κακώς κείμενα της απογραφής (π.χ τα τιμολόγια που δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες αποφάσεις),

τότε θα αποστείλει τον φάκελο με τα στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!!!!!
 

O αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στον προυπολογισμό, δήλωσε υπερήφανος που  εισηγήθηκε τον 1ο προυπολογισμό οτυ Καλλικρατικού Δήμου  (ήταν εκείνος που εισηγήθηκε τον 1ο Προυπολογισμό και του Καποδιστριακού Δήμου Τρίπολης), σημείωσε όμως και τις πολιτικές του ενστάσεις αφού ουσιαστικά ο προυπολογισμός ήταν κατα παραγγελίαν ώς σημείωσε! Ο Σάββας Σαββάκης είπε πως οι οδηγίες του Υπουργείου ήταν ασυτηρές κ συγκεκριμένες ενώ σημείωσε πως η συνεδρίαση  για τον προυπολογισμό πρέπει να στέλνει τα δικά της πολιτικά μηνύματα στους κηδεμόνες και σ εκείνους που θέλουν να χειραγωγούν την αυτοδιοίκηση. 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/YP5fHDd2pKA


10 Σχόλια

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΟΥ κ.ΣΑΜΑΡΑ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ,ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ,ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ κ.ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΑΝΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΑΤΩΝ,ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΑΥΓΟΘΗΚΕΣ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΛΦΣΕΡΒΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΕΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΜΙΟ Νο 3,

Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, ο Σαββάκης είναι υπέρ της πρόσκλησης των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης ώστε να ελέγξει την απογραφή ενώ το δημοτικό συμβούλιο(με πρόταση της πλειοψηφίας) αποφάσισε τελευταία να μην καλέσει τους ελεγκτές με την πρόφαση να μην προσβάλουν τους τέως δημάρχους Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, ή ο Σάββας κινείται μόνος του, ή η παράταξη του αποφασίζει χωρίς το Σάββα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΡΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

ΔΗΜΑΡΧΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ.ΠΑΥΛΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΥΓΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ. ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΕΚΘΙΑΖΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ,ΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΗ. ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΕΚΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ. ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ,ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΖΥΓΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΖΥΓΗ ΜΕΡΑ,ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΜΕ Ο,75 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ 1,35.

Απάντηση στον ΜάΙος 26th 12:17| Αυτά που λέτε να τα πείτε στον Αντιδήμαρχο ο οποίος όπως λέει εάν δεν έρθουν οι ελεγκτές μέχρι το Σάββατο θα στείλει τον φάκελο με τα στοιχεία της απογραφής στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Προς καρβουνιάρη: Προτείνω να βγάλεις λίγο καρβουνόσκονη από τα μάτια σου για να δεις την σημερινή πραγματικότητα . Μ’ αυτά που λες υποτιμάς τον δήμαρχο. Ο Σμυρνιώτης δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προτροπές, αντίθετα έχει επίπεδο, ήθος ,συνέπεια και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΛΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΗ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ 23/5/2011 ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠ\ΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΙ ΖΥΓΗ ΜΕΡΑ 26/5/2011 ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕ HOUMOR ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΗ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ η ΖΥΓΗ ΗΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ (ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ).

Καλά θα κάνεις κ.Σαββάκη! Συμφωνεί όμως μαζί σου κ ο κ.Σμυρνιώτης?? Γιατί άλλα έλεγε στο τελευταίο συμβουλιο του δήμου!!! "(Ο Δήμαρχος αντέδρασε ο οποίος αναρωτήθηκε «τι να έρθουν να ελέγξουν ; 12 χρόνια δημοτικής αρχής σε κάθε δήμο;» Στο ίδιο μήκος και ο Π. Καλτετζιώτης « Είναι άδικο για τους 8 πρώην δημάρχους να πούμε ότι βρήκαν τέτοια σοβαρά θέματα που επιβάλλεται να μπουν ελεγκτές δημόσιας διοίκησης. Να καθίσει μια επιτροπή ή το ΔΣ και αν κάποια θέματα υπάρχουν για περεταίρω διερεύνηση αυτό να γίνει. Αλλά αδικούμε και πιθανώς ν αμαυρώσουμε την εικόνα τους αν πούμε να έρθουν συνολικά οι ελεγκτές. Διότι για να τους καλείς κάτι έχεις βρει.» Ο πρόεδρος του σώματος ανέφερε πως εφόσον βρεθεί κάτι το οποίο θα πρέπει να ελεγχθεί τότε θα κληθούν οι Ελεγκτές αν και ο πρώην Δήμαρχος Κορυθίου Γιώργος Καρλής εμφανώς θιγμένος ζήτησε τον πλήρη έλεγχο των 12 ετών, έλεγχο που θα ξεκινήσει πρώτα από το δήμο Κορυθίου την ευθύνη του οποίου ο ίδιος είχε. « Δεν ανέχομαι να αιωρείται ότι θέλουμε κάτι να κουκουλώσουμε . Εγώ σαν πρώην δήμαρχος δεν ανέχομαι να αιωρείται. Ναι να παρθεί απόφαση να μπουν οι ελεγκτές να κάνουν φύλλο και φτερό 12 χρόνια. Αρχίστε από το Κορύθιο κι αν βρεθεί κάτι να υποστώ τις συνέπειες.» Ο Μιλτιάδης Κοκκινάκος χαρακτήρισε την πρόταση για τους Ελεγκτές άστοχη θεωρώντας πως έτσι δόθηκε η εικόνα πως οι Δήμαρχοι τα φάγανε και γι αυτό πρέπει να έρθουν οι Ελεγκτές για έλεγχο)".Οπότε ποιός έχει δίκιο κ.Σαββάκη?? Εσείς κ ο κ.Καρλής? Η ο κ.Δήμαρχος??? Αποφασίστε τι θελετε να κάνετε,γιατί κ.Σαββάκη δεν σας βλέπω καλά!! Πάντως εμείς οι δημότες πιστεύουμε πως καλά κάνατε κ τους καλέσατε!!!Μαζί σας θα πάμε κ στον εισαγγελέα!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΤΕ............ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ..............

Απάντηση σε Γιατρό Μάιος 28th at 9:26 π.μ.: Γιατρέ μάθε πρώτα ορθογρογραφία και ύστερα μας λες για τις διαγνώσεις σου για τον Παυλή (διχασμένη προσωπικότητα). Φαίνεται νύχτα πήρες το πτυχίο. Αλήθεια τι ειδικότητα έχεις ? Μήπως ψυχίατρος ή μήπως εσύ χρειάζεσαι ψυχίατρο. Συστήνω να κάνετε παρέα με τον καρβουνιάρη μη τυχόν και σας ξεφύγουν τα μονά ζυγά του Παυλή και χάσετε συνέχεια. Δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ με τις βλακείες που γράφετε ? Και καλά ο καρβουνιάρης εσύ γιατρός?