Στον Απόηχο του "ARCADIA Ping-Pong OPEN 2010

Στον Απόηχο του "ARCADIA Ping-Pong OPEN 2010

Οκτώβριος 12, 2010 - 11:32

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, διεξήχθη στο ΔΑΚ Τρίπολης το "ARCADIA Ping-Pong OPEN 2010", με απόλυτη επιτυχία, κατά γενική ομολογία. Στο τουρνουά είχαν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα (4/10/2010) το βράδυ 130 αθλητές, από τις κατηγορίες Βετεράνων & Ανεξαρτήτων, οπότε και οδηγηθήκαμε στην απόφαση να μην δεχτούμε άλλες αιτήσεις συμμετοχής, μέχρι και την Παρασκευή 8/10/2010, οπότε και έληγε κανονικά η προθεσμία υποβολής δηλώσεων. Το τουρνουά διεξήχθη με 11 ολοκαίνουργια τραπέζια του Συλλόγου μας, και 3 μεταχειρισμένα που δανειστήκαμε για τις αυξημένες ανάγκες του τουρνουά.

Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδό τους, η συμμετοχή πολύ καλών ονομάτων του Ελληνικού Ping-Pong, η εκφρασμένη ικανοποίηση από όλους για την ποιότητα του εξοπλισμού και της οργάνωσης, και το πλήθος των δηλώσεων που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποδεχτούμε, μας δημιουργούν υποχρέωση και ευθύνες, αλλά συνάμα κουράγιο και πάθος για την διοργάνωση του "ARCADIA Ping-Pong OPEN 2011", που θέλουμε να διεξαχθεί με πολύ περισσότερες κατηγορίες, πολύ καλύτερη οργάνωση, και πολύ περισσότερα δώρα και παροχές σε νικητές & συμμετέχοντες.
Για το όποια μικροπροβλήματα και παρατηρήσεις που διαπιστώσαμε, ζητάμε την κατανόηση όλων των συμμετεχόντων, μιας και ήταν η πρώτη μας διοργάνωση, ενώ στις επόμενες διοργανώσεις θα προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους αυτούς που μας δήλωσαν συμμετοχή και δεν μπορέσαμε να τους δεχτούμε, γιατί η μαζική συμμετοχή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης, και το έντονο ενδιαφέρον τους αποτελεί τιμή για όλους εμάς και το Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης.
Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας, και συγκεκριμένα την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας και το Νομάρχη κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Τρίπολης και τον Πρόεδρό του κ. Γιώργο Λαγό, για την ειλικρινή υποστήριξη στο δύσκολο εγχείρημα που τολμήσαμε να κάνουμε για πρώτη φορά στην περιοχή μας, αν και ένα τελείως καινούργιο σωματείο στο χώρο του Ping-Pong.
Ειλικρινείς ευχαριστίες επίσης πρέπει να αποδώσουμε σε όλους τους χορηγούς μας και ειδικά στα παραδοσιακά καταλύματα της Ορεινής Αρκαδίας, που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση της καινοτομίας που εισαγάγαμε με τα "ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ", που αφορούσαν δωρεάν 2ήμερες και 3ήμερες διαμονές των 3 πρώτων Νικητών κάθε κατηγορίας, αλλά και στο ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ για την ευγενική χορηγία φιαλών κρασιού που δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες, ως ένα ακόμη δώρο της φιλοξενίας τους στην όμορφη Αρκαδία, που πολλοί επισκέφτηκαν για πρώτη φορά.
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ) και τον Πρόεδρο κ. Κολυμπάδη για την τεχνική καθοδήγηση και το ενδιαφέρον του μέχρι σήμερα για τα βήματά μας, καθώς και τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕπΑ) ειδικά τον κ. Κώστα Σιψά, που ήταν ο άνθρωπος που χωρίς αυτόν ίσως δεν θα είχε οργανωθεί και μάλιστα τόσο άρτια αυτό το τουρνουά. Ο κ. Κώστας Σιψάς ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή από τις αρχές Αυγούστου που σκεφτήκαμε την ιδέα υλοποίησης ενός τέτοιου εγχειρήματος, και με την καλοσύνη, το πείσμα, την εμπειρία και τον οραματισμό του, καταφέραμε να σηκώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σημαία του "Ping-Pong" στην Αρκαδία, στον ομφαλό της Πελοποννήσου. Θα ήταν παράλειψη βέβαια να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Άγγελο Μακρή και την κα. Λίλιαν Λουκά για την συμπαράστασή τους στη διάρκεια υλοποίησης του τουρνουά, και τηνπολύ καλή γραμματειακή υποστήριξη και μεταφορά οργανωτικής τεχνογνωσίας.

Για τον Σ.Α.Τ
Τμήμα Ping-Pong,

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ

ΥΓ Επισυνάπτονται τα ταμπλώ των αγώνων

Ειδήσεις: