Στον Αίολο Αστακού συνεχίζει ο Θανόπουλος

Στον Αίολο Αστακού συνεχίζει ο Θανόπουλος

Ιούνιος 02, 2015 - 14:36
0 σχόλια

Παρελθόν από τον Αρκαδικό και επίσημα αποτελεί και ο Γιάννης Θανόπουλος με τον Αίολο Αστακού να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 24χρόνου Πατρινού γκάρντ.

Ο Γιάννης Θανόπουλος την περασμένη σεζόν αποτέλεσε πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του Αρκαδικού συμβάλλοντας τα μέγιστα και αυτός για την άνοδο της ομάδας της Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1.

Η ομάδα του Αίολου Αστακού ενισχύεται σημαντικά και στα γκαρντ με την απόκτηση του Γιάννη Θανόπουλου όπως επίσης και με την απόκτηση του Τάσου Χαρισμίδη από την Καβάλα και του Γιώργου Μπρόζο από το Λαύριο δημιουργώντας ένα αρκατά ανταγωνιστικό ρόστερ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Χαρισμίδη από την Καβάλα, Γιάννη Θανόπουλου  και Γιώργου Μπρόζου από το Λαύριο. Καλωσορίζουμε τους τρεις νέους αθλητές μας στην οικογένεια του Αίολου και τους ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και να κάνουμε όλοι μαζί τα όνειρα μας πραγματικότητα".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.