Στον αέρα και πάλι η ΕΡΑ Τρίπολης

Στον αέρα και πάλι η ΕΡΑ Τρίπολης

Ιούνιος 10, 2015 - 17:00
4 σχόλια

Η ΕΡΤ επέστρεψε.

Δυο χρόνια μετά το μαύρο στην ΕΡΤ, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης από αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και πάλι στον … αέρα στους 101, 5 στα FM.

Στις 6.00 το πρωί και πάλι κοντά σας, με κεντρικό πρόγραμμα από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και από τις 09.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι  με τρίωρο τοπικό πρόγραμμα.

Οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί της ΕΡΑ Τρίπολης μετά από 24 μήνες, ανοίγουν τα μικρόφωνά τους σε όλη την κοινωνία.

Σας θέλουμε δίπλα μας, συντονισμένους στους 101,5 στα FM.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μπράβο ρε παιδιά άντε και συνταξιούχοι. Θα παρακαλούσα κάποιον από το portal να κάνει μια μικρή έρευνα για να δεί πόσοι και ποιοι "δημοσιογράφοι" εργάζονταν και πληρώνονταν από την ΕΡΑ Τρίπολης για να καταλάβουμε όλοι ότι τα λεφτά μας θα πιάσουν τόπο. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι όλη η συνθηματολογία των εργαζομένων στην ΕΡΑ και ΕΡΤ όταν έπεσε το μαύρο επικεντρώθηκε στο να προστατευτεί ο δημόσιος χαρακτήρας της. Για ενημέρωση, αντικειμενικότητα πληροφόρησης, ουσιαστική έρευνα, και τέτοιες μπανάλ έννοιες τίποτα. Μαύρο...Τόσο μαύρο που η επαναλειτουργία της ΕΡΤ φαντάζει πιο απειλητική από το κλείσιμό της .

@ Αμόκ (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 10/06/2015 - 18:10 Μ' άρεσε το «εργάζονταν» που έγραψες...Αν βάλω δίπλα και το «νυχθημερόν», κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός, λαϊκιστής ή υπερβολικός;

Καιρός ήτανε για να μην ακούμε μόνο "ιδιώτες" που όλοι τους υποστηρίζουν και ρίχνουν συνεχώς λάσπη σε ότι Δημόσιο Υπάρχει. Αλήθεια οι "ιδιώτες" έχουν πληρώσει τους φόρους τους το & το ΦΠΑ; Έχουν άδεια λειτουργίας; Τι είδους Άδεια λειτουργίας έχουν; Έτσι λέω μήπως έχουν Άδεια λειτουργίας μόνο για ψυχαγωγικές εκπομπές και πολιτιστικά θέματα και για τίποτα άλλο; Και κλείσανε την ΕΡΤ για να φάνε και την πίτα της διαφήμισης και όλα τα άλλα κ.λ.π.; ΕΡΑ Τρίπολης σε Αγαπάμε....... και σε όποιον αρέσει! κακό ξεκίνημα.................

Μιλώντας για ΜΜΕ, ενημέρωση, αντικειμενικότητα πληροφόρησης, ουσιαστική έρευνα και άλλα τέτοια μπανάλ, μόλις τώρα διάβασα το εξής ωραίο: "Δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, μετά από τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή της Τηλέτυπος MEGA AE και «έγραφε» μικρότερη κατανάλωση. Τα στοιχεία παρέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ." Η αδερφή μου, ακραιφνής εθνικόφρων, μέχρι λίγους μήνες πριν ζούσε χωρίς ηλεκτρικό, τώρα έχει γιατί τα μιάσματα (που συνεχίζει να βρίζει και να σιχαίνεται) της έδωσαν ρεύμα. Το ΜΕΓΚΑλο μας κανάλι έκλεβε το μετρητή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.