Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ArcadiaPortal.gr

Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ArcadiaPortal.gr

Αύγουστος 22, 2014 - 14:04
0 σχόλια

Στόχος η ευκολότερη πλοήγηση και η άμεση εύρεση πληροφοριών

Σε ανανέωση της ιστοσελίδας ArcadiaPortal.gr προχώρησε η IMS με σκοπό την ακόμη πιο εύκολη χρήση της από το κοινό και τη γρηγορότερη διερεύνηση και εύρεση πληροφοριών και ειδήσεων.

Αναφέρουμε τις πρώτες αλλαγές που κάναμε και στην συνέχεια θα υπάρξει δεύτερη φάση αλλαγών με σκοπό την τελειοποίηση του.

Προβολή σε κινητά και tablet
Η νέα ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη (responsive web design) ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές, κινητά και tablets ώστε να διαβάζετε τα νέα της Αρκαδίας ακόμα και στην παραλία...
Τα πρώτα μας θέματα στο κινητό μπορούν να αλλάξουν με απλή μετακίνηση από το δάκτυλο σας δεξιά και αριστέρα. Επίσης αφαιρέσαμε τις διαφημίσεις από την προβολή σε smartphones ώστε να μην σπαταλάμε Megabytes από την τηλεφωνική σας σύνδεση!

Ατζέντα
Η ανανεωμένη ατζέντα μας έχει αναβαθμιστεί ώστε ανοίγοντας την αρχική μας σελίδα να ενημερώνεστε αμέσως για τις εκδηλώσεις που γίνονται σήμερα στην Αρκαδία. Επίσης υπάρχει αναλυτική προβολή με όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Καθαρός σχεδιασμός
Η στήλη Τελευταία νέα έχει μεταφερθεί στην κεντρική μας στήλη και πλέον ειναι ξεκάθαρη στο κέντρο χωρίς διαφημίσεις μαζί με τα τελευταία μας βίντεο να ακολουθούν. Οι στήλες και οι κατηγορίες μας έχουν χωριστεί αριστέρα και δεξιά.

Σχόλια
Για να μην χάσετε σχόλια, συζητήσεις ή απάντησεις σε κάποιο σχόλιο σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση μέσω email κάτω από την φόρμα των σχολίων

 

Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές που έγιναν καθώς σε πρώτη φάση είχαμε το δύσκολο έργο να μεταφέρουμε 50.000 άρθρα με περίπου 240.000 φωτογραφίες, 110.000 σχόλια και 1100 επιχειρήσεις που έχουμε καταχωρήσει στον οδηγό μας.

Θα ακολουθήσουν μια ακόμα φάσεις αλλαγών μέχρι τέλος Αυγούστου και μέσα στον Σεπτέμβρη ετοιμάζουμε μια εφαρμογή έκπληξη που θα συζητηθεί ;)

περισσότερα στο www.imsgroup.gr

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.