Στολίστηκε το δέντρο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Στολίστηκε το δέντρο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεκέμβριος 14, 2016 - 08:51
0 σχόλια

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης “treeπολή 2016” συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δίνοντας μια ξεχωριστή νότα χαράς σε όσους παρευρέθησαν στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της πόλης μας.

Οι μικροί αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μαζί με την προπονητική ομάδα του ομίλου, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που ο Δήμος Τρίπολης τους είχε παραχωρήσει το περασμένο Σάββατο 10/12, έξω από τον Νεομάρτυρα Παύλο.

Τόσο Χριστουγεννιάτικα πήλινα στολίδια, όσο και δημιουργίες από τενιστικές μπάλες κατασκεύαζαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι μικροί αθλητές του ομίλου μας. Με την βοήθεια αρκετών γονιών που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο event, τους οποίους και ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, στολίστηκε για μια ακόμη χρονιά το δέντρο του ομίλου μας και γέμισε τα παιδιά με ανείπωτη χαρά δημιουργικότητας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης.  Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασσόπουλος Παναγιώτης, ο Γ Γραμματέας κ. Μπερτζελέτος Δημήτρης και ο Έφορος του ομίλου τένις κ. Κοσμίδης Σωκράτης βρέθηκαν και ευχήθηκαν σε γονείς και παιδιά. Από την μεριά της Στ΄Ενωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου το παρόν έδωσε ο κ. Βασίλης Παπαγεωργάκης.

Μεγάλη ήταν η βοήθεια από τον χορηγό μας το catering Hungry, το οποίο προσέφερε κεράσματα σε όλους τους μικρούς αθλητές tου ομίλου μας, που βρέθηκαν στο event. Τέλος σημαντική ήταν και η βοήθεια που μας προσέφερε το κατάστημα Ragazzi  στον στολισμό.

Την εκδήλωση κάλυψε live για μια ακόμη φορά το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου μας ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας “treeπολη 2016”. Ευχόμαστε από καρδιάς η γέννηση του Θεανθρώπου να μας γεμίζει με ελπίδα και υγεία να προχωράμε μπροστά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο fb (https://www.facebook.com/740546172665729/photos/?tab=album&album_id=1179...)

Δελτίο Τύπου

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.