Στολισμός Βαλτεσινίκου κατά την περίοδο εορτών των Χριστουγέννων

Στολισμός Βαλτεσινίκου κατά την περίοδο εορτών των Χριστουγέννων

Νοέμβριος 19, 2017 - 14:00
0 σχόλια

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ”, θέλοντας να συμβάλει στην δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, στο Βαλτεσινίκο, προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για τον στολισμό των κεντρικών σημείων του χωριού, ανάλογα με τις δυνατότητες που διαθέτει και τα υλικά που θα συγκεντρώσει.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα φυλαχθεί μετά το τέλος των εορτών με ευθύνη του Χορεσίβιου, ώστε να ξαναχρησιμοποιηθεί το επόμενο έτος.

Στην προσπάθεια αυτή θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή σας ώστε να καλυφθεί η μεγαλύτερη δυνατή περιοχή.
Κατόπιν αυτού σας προσκαλούμε, εφ όσον αξιολογείτε θετική την παρέμβαση μας αυτή, να συνδράμετε με κάθε μέσον (δωρεά χριστουγεννιάτικων στολιδιών για εξωτερικούς χώρους, χρηματική συνεισφορά, κατάθεση ιδεών κλπ.) ώστε να υλοποιήσουμε την ιδέα αυτή.

Υπεύθυνος για συγκέντρωση των προσφορών αλλά και για παροχή κάθε επιπλέον διευκρίνησης έχει ορισθεί από το ΔΣ ο Ταμίας του Χορεσίβιου Θ. Νταλιακούρας κιν.6973545368

Το ΔΣ του Χορεσίβιου θέλει να σας ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και να σας διαβεβαιώσει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε εφέτος το Βαλτεσινίκο να παρουσιάσει μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα την περίοδο των εορτών, επ ωφελεία τόσο των κατοίκων του όσο και κάθε επισκέπτη του χωριού μας.

Με εκτίμηση
Η Γενική Γραμματέας            Η Πρόεδρος
Παπαπέτρου Γεωργία            Παπαγεωργίου Αφροδίτη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.