Στόχος να κλείσουν όλες οι λακκούβες της Τρίπολης σε 15 ημέρες

Στόχος να κλείσουν όλες οι λακκούβες της Τρίπολης σε 15 ημέρες

Μάρτιος 28, 2017 - 20:59
2 σχόλια

Ο κ. Τζιούμης έθιξε το θέμα της κατάστασης των δρόμων του δήμου Στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης, σημειώνοντας ότι στην οικονομική επιτροπή ψηφίστηκε η προμήθεια ψυχρής πίσσας ύψους 5.000 ευρώ.

 Ρώτησε γιατί να γίνει αυτό, την στιγμή που οι εργασίες επούλωσης που γίνονται αυτή την στιγμή δεν γίνονται με ψυχρή πίσσα καθώς ο καιρός είναι καλός.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι η ψυχρή πίσσα είναι οκτώ φορές πιο ακριβή, τονίζοντας ότι ενημέρωσε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ να λάβουν τα μέτρα τους και να αποκαταστήσουν τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες που έχουν δημιουργήσει.

Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έως το Πάσχα θα έχουν κλείσει οι λακκούβες στον δήμο Τρίπολης. Επεσήμανε ότι οι λακκούβες στην πόλη της Τρίπολης θα κλείσουν όλες και σε 15 ημέρες τα συνεργεία θα μεταβούν και στα χωριά.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

λακκουβες να κλεισει στο χωριο του πειτε του χοντρου δρομους να φτιαξει που σπαμε τα αμαξια μας

Οταν ελεγε για τους 35 δρομους αυτο εννοουσε? θα δωσει απευθειας αναθεση για να κλεισει γουβες που σε λιγες μερες θα ανοιξουν ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.