Στόχος να αλλάξει μορφή το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως

Στόχος να αλλάξει μορφή το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως

Ιούλιος 24, 2017 - 09:26
9 σχόλια

Με αφορμή τη συζήτηση του θέματος «Συγκρότηση επιτροπής και Τεχνικής επιτροπής για τον Πανελλήνιο ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Φοιτητικό Διαγωνισμό με θέμα Επανασχεδιασμός βάσης αγάλματος και χώρου οστών Θ. Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως Τρίπολης» το ΔΣ Τρίπολης συζήτησε το θέμα δημιουργίας μαυσωλείου στο σημείο.

Ο κ. Τσιαμούλος μεταξύ άλλων είπε ότι αν στα σχέδια του Δήμου είναι η αξιοποίηση του μνημείου, τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνει σωστά, αναφέροντας ότι «πρέπει να το αναπτύξουμε τουριστικά και ακόμα να δούμε αν πρέπει υπάρχουν και  φαντάροι επί 24ώρου βάσεως με στολές».

Ζήτησε να ενημερωθεί τι θα γίνει την επόμενη μέρα από τη ψήφιση του συγκεκριμένου θέματος, επισημαίνοντας να γίνει κάτι σωστό.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι έχει συγκριμένη πρόταση, με τον κ. Βρέντα να αναφέρει ότι θα γίνει μια συζήτηση με τους εκπροσώπους της επιτροπής και να γίνει μία ενημέρωση σε όλες τις παρατάξεις.

Ο κ. Βρέντας αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, ανέφερε ότι τα Πανεπιστήμια θα έρθουν να καταγράψουν τον χώρο, να δουν την πλατεία και το άγαλμα και να ενημερωθούν για την ιστορία και για τον Κολοκοτρώνη.
 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Δεν πιστεύω να ενοχλεί (μερικούς-μερικούς) το άγαλμα του Κολοκοτρώνη!

τι μπλεχετε τον ασχετο βρεντα με ενα τοσο τριπολιτσιωτικο σοβαρο ζητημα. ο ανθρωπος μονο για κανα πανηγυρι ειναι και εκει παλι δυσκολευεται!

εμενα με ενωχλει το ψευτικο που ειναι στα τεσσερα,δεν το αλλαζουν με ενα αληθινο να κανουμε παρτυ !!!

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΜΟΥΛΕ ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΘΕ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΟΥΣ (βλεπε μνημειο αγνωστου στρατιωτου). ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ 24ΩΡΟΥ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, κ.α. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΙΝΕΤΕ ΒΡΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΠΙΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΕΜΠΥΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ Ή ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΑΘΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Τόσα εκατομμύρια για την ανάπλαση της Άρεως και τώρα θυμήθηκαν το άγαλμα; Τι να πεις, λεφτά υπάρχουν

Πολύ σωστή η τοποθέτηση του βρεντα. Λογικά μαζί με τους φουστανελαδες θα βάλει και γουρνοπουλα κάτω από το άγαλμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.