Στόχος, η προμήθεια λεωφορείου για τους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ Τρίπολης

Στόχος, η προμήθεια λεωφορείου για τους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ Τρίπολης

Οκτώβριος 29, 2019 - 12:44
12 σχόλια

Αλλαγές και βελτιώσεις στις δομές των Παιδικών σταθμών και του Κοιμητηρίου στην Τρίπολη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης κ. Κούρος Ηλίας. Ο πρόεδρος μίλησε αναλυτικά για τις δομές και για τις βελτιώσεις που θα γίνουν σε αυτή τη θητεία, πάντα σε συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης, ο οποίος θα στέκει αρωγός των προσπαθειών του Νομικού Προσώπου.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στις αλλαγές στο ΔΑΚ, ενώ τώρα θα μιλήσουμε για τα έργα που θα γίνουν στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας, στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στη Φιλαρμονική.

Ο κ. Κούρος ανέφερε ότι στόχος είναι οι εξαίρετοι παιδικοί σταθμού του ΝΠΔΔ να αποκτήσουν λεωφορείο, με το οποίο θα μπορούν οι μαθητές να μετακινούνται με ασφάλεια.

Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί, έτσι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες από τον δήμαρχο και από του χρόνου να έχουμε και λεωφορείο

Στα ΚΑΠΗ θα γίνονται περισσότερες εκδηλώσεις, αφού και οι ηλικιωμένοι επιζητούν καλοσύνη και πηγές ψυχαγωγίας, «για να φύγουν από την τηλεόραση».

Η Φιλαρμονική θα πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο και να προβάλλει, όπως και ήδη κάνει, τον δήμο μας σε άλλες πόλεις.

Πρέπει να δείξουμε τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο Νομικό Πρόσωπο έτσι η Φιλαρμονική θα πρέπει να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που μας καλούν και όχι να μένουμε μόνο στις εκδηλώσεις της Τρίπολης.

Όσον αφορά το Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας, είπε ότι θα γίνουν πολλές εργασίες προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και σε περίπουτ δύο χρόνια θα βελτιωθεί αισθητά προς το καλύτερο.

Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, και θα πρέπει να γίνουν έργα

Απαντώντας σε ερωτήσεις μας, επεσήμανε ότι υπάρχει πρόβλεψη και για διεύρυνση του Κοιμητηρίου, καθώς σύντομα θα υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες.


12 Σχόλια

Όλο συνεντεύξεις είστε εσείς εκεί του Τζιούμη και έργο μηδέν. Εδω στο ΔΑΚ αλωνίζουν τα αθλητικά σωματεία όλη μέρα και όλη νύχτα. Όλες οι πόρτες μένουν ανοικτές όλο το 24ωρο.

ΗΛΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

@ανωνιμους (και ανορθόγραφους αγράμματους) 15:20 Και τι κάθεσαι; Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Τράβα κι εσύ, να γίνετε πολλοί οι κοπρίτες

ανωνιμους, ανώνιμους νεαρέ ορθογραφε είναι το όνομα μου. ανώνυμος είναι άλλο εάν δεν καταλαβες

Anonymous 08:38 Μην αγχώνεσαι, θα στα μάθει και τ' άλλα ο Κούρος και θα σ'αρέσει

Κ. Κούρο Τελείωσαν τα δέκα λεπτά διασημότητας που σου αναλογούν σήκω τα μανίκια και πιάσε δουλειά και άσε τις μεγάλες κουβέντες και τα πολλά θα θα θα. Εισαι ήδη 2 μήνες στην εξουσία και δεν εχεις κάνει τίποτα.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.