Στόχος επίθεσης ο Αρκάς για σκίτσο που αναφερόταν στην κυβέρνηση

Στόχος επίθεσης ο Αρκάς για σκίτσο που αναφερόταν στην κυβέρνηση

Ιούνιος 26, 2015 - 14:37
2 σχόλια

"Με εντολή του Αρκα η σελίδα του αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας", αυτό είναι η ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα του Αρκά στο facebook την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 23:59. Ο λόγος, ένα σκίτσο που αφορά στην κυβέρνηση και που ανέβηκε στο Facebook στην σελίδα Arkas-The Original Page.

Κάποια από τα σκίτσα του σκιτσογράφου που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι μάχεται την κυβέρνηση. Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Στην τελευταία ανάρτηση, ο διαχειριστής κάνει λόγο για πολιτική βαρβαρότητα:

"Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB"

Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε, χρησιμοποιώντας τα hashtag #arkas, #Free_Arkas και #Je_Suis_Arkas, οι χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για «βαρβαρότητα».

Η σελίδα του Αρκά στο facebook επανήρθε λίγο πριν τις 3.00 με το ακόλουθο μήνυμα:

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η σελίδα του Αρκά στο facebook επανήρθε λίγο πριν τις 3.00 ΚΑΙ με καινούργιο σκίτσο: "Σ' αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους... όποιοι κι αν είναι αυτοί". Μην τρέξετε λοιπόν να τον εκμεταλλευτείτε για να βρίσετε τους "Κλαζομένιους".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.