Στο χείλος του γκρεμού… Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Στο χείλος του γκρεμού… Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Μάρτιος 06, 2011 - 19:51
1 σχόλια

Η ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην Καβάλα από την τοπική ομάδα και ο συνδυασμός των νικών του Πανιωνίου , Ηρακλή αλλά και της Λάρισας κάνουν την υπόθεση παραμονή να φαντάζει ακατόρθωτη … Η Καβάλα σκόραρε στο  60ο λεπτό ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης. Ο Π.Δερμιτζάκης που αποθεώθηκε από τους φίλους της Καβάλας δήλωσε πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη αγωνιστική έχει χαρακτήρα τελικού!

 

 

  Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Πέρτζελ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ρίος (91' Σιόντης), Αμπντούν (94' Ογκμπέτσε), Ονουάτσι (17' Περεϊρίνια), Νικουλάε.
Στον πάγκο: Βαγιέχο, Βουτσίτσεβιτς, Νταρσεβίλ, Τζέσε.

Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης):  Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κερ (80' Αράς), Αρσενίεβιτς (62' Φρανκού), Παπάζογλου, Ροτζέριο, Λαδάκης, Ουντότζι (55' Φορτούνης).
Στον πάγκο: Ντεγκρά, Ορόθκο, Τσαμπούρης, Άλβες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κυριε Δερμιτζακη απο που και γιατι φερατε κοντα σας τον Παπαζογλου δεν το καταλαβαινουμε.Αφου πιστευετε στις <αν> ικανοτητες,γιατι σαν προπονητης του ΠΑΟΚ δεν του δωσαττε μια ευκαιρια;Υπαρχει στον ποδοσφαιρικο χαρτη ποδοσφαιριστης Παπαζογλου τα τελευταια 3-4 χρονια;Κυριε Φυντανιδη,γνωστο οτι με τα ποδια δεν μπορειτε να δωσετε πασα σε αποσταση των 10 μετρων,αλλα ουτε με τα χερια σε πλαγιο αυοτ;Εκει βεβαια που ειστε πολυ καλος ειναι στις"ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ",πχ στο εντος εδρας παιχνιδι με τον Πανσεραικο.Ομολογω οτι ημουν πρωτο τραπεζι πιστα και σας"ΑΠΟΛΑΥΣΑ!!!"Συχαρητηρια γιατι με την παρουσια σας τιματε το πρωταθλημα της Super League.Να σας χαιρονται αυτοι που σας επιτρεπουν να παιζετε!!!!!Ο Αστερας ηταν,ειναι και θα ειναι"ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!