Στο ΑΤ Τρίπολης οι 15 από τους 85 μετανάστες που φιλοξενούνται στον Ταΰγετο

Στο ΑΤ Τρίπολης οι 15 από τους 85 μετανάστες που φιλοξενούνται στον Ταΰγετο

Μάρτιος 11, 2017 - 18:42
4 σχόλια

Στις κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο φιλοξενούνται οι 85 μετανάστες οι οποίοι διασώθηκαν ανοικτά της Πύλου στις αρχές Μαρτίου από το Λιμενικό Καλαμάτας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr, ο χώρος των κατασκηνώσεων είναι πολύ δύσκολο να φυλαχθεί από την Αστυνομία,  ενώ απολογήθηκαν στον Ανακριτή οι 4 αλλοδαποί (3 Σύροι και ένας Παλαιστίνιος) που κατηγορούνται ως διακινητές και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βίκης Βετουλάκη (δείτε ΕΔΩ), οι 15 μετανάστες έχουν οδηγηθεί στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρίπολης, ενώ, όπως είναι ήδη γνωστό, πολλοί από τους μετανάστες κάνουν θεραπεία για ψώρα. Οι αστυνομικοί φροντίζουν καθημερινά τις ανάγκες τους, ενώ τις προηγούμενες ημέρες στον Ταΰγετο χιόνισε, και το κρύο δυσκολεύει πολύ την κατάσταση.

«Το μεταναστευτικό πρόβλημα για άλλη μια φορά το έχει επωμισθεί η Αστυνομία», τόνισαν οι αστυνομικοί που μίλησαν στη δημοσιογράφο.


4 Σχόλια

Προφυλάξτε και προστατέψτε ρε αχαΐρευτοι τον Ελληνικό πληθυσμό από τους λάθρο που κάθε τόσο βρίσκουν ελεύθερα και μπαίνουν. ΄Ακου εκεί οι διακινητές, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Τι άλλο θεέ μου μας περιμένει! Σώσε μας! Μόνο σε Σένα πλέον βασιζόμαστε.

"Οι διακινητές και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους" . Νομίζω ότι και ο πιο αφελής εχει πλέον καταλάβει ότι το παιγνίδι του εποικισμού της Ελλάδας (για εμπόριο οργάνων, φθηνα εργατικά χέρια για τα αφεντικά, νέα κομματική πελατεία για το κομματικό κατεστημένο και εύκολους ερωτικούς συντρόφους για την υψηλή κοινωνία) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ !

Οταν ο Ελληνικός πληθυσμός δεν θέλει να προστατευτεί , δεν μπορει τον σώσει κανένας. Σε λίγους μήνες που θα του κουρέψουν τις καταθέσεις , ΜΟΝΟ , τότε θα ξυπνήσει...............αλλά θα είναι αργά.

Να τους παρουν ΑΜΕΣΑ οι γνωστες αριστεραντζες στα σπιτια τους κ να τους συντηρουν αποκλειστικα με δικα τους εξοδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.