Στο τουρνουά Jump10 στην Σαγκάη ο Προδρόμου

Στο τουρνουά Jump10 στην Σαγκάη ο Προδρόμου

Αύγουστος 13, 2017 - 20:19
0 σχόλια

Ο Γιάννης Προδρόμου ετοιμάζει βαλίτσες για την μακρινή Σαγκάη προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά Jump10 όντας μέλος της Ελληνικής ομάδας εκπροσωπόντας έτσι την γαλανόλευκη σημαία.

Το γεγονός αυτό είναι μια σπουδαία διάκριση για τον έμπειρο γκαρντ-φόργουρντ ο οποίος τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου θα πετάξει για την Ασία μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή σε ένα πολιτισμικό τουρνουά με διαφορετικούς κανόνες και μεγάλες εμπειρίες.

Ο Γιάννης προδρόμου δήλωσε:  “Ανυπομονώ! Είναι πολλά τα συναισθήματα. Έχουμε ένα ταξίδι… ζωής, σε μια χώρα που δεν πηγαίνεις εύκολα, θα συναντήσουμε ομάδες απ’ όλο τον πλανήτη, θα είναι μια πολυπολιτισμική συνάντηση, θα παίξουμε με διαφορετικούς κανονισμούς, θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σ’ ένα μοναδικό τουρνουά.

Με τα παιδιά που θα παίξουμε μαζί γνωριζόμαστε, αλλά επικοινωνώντας για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού “δεθήκαμε” παραπάνω. Όλοι περιμένουν πώς και πώς να φτάσουμε στη Σαγκάη”

Από την πλευρά του ο coach Δημήτρης Γαλάνης είπε για τον Γιάννη Προδρόμου: Είναι ένα παιδί που έχει φοβερό πάθος για το μπάσκετ. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι έπρεπε να τιμηθεί με αυτή την πρόσκληση. Γνωρίζω ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα, όμως αυτό που μας ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή ήταν να τιμήσουμε κάποια παιδιά, να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν… διαφορετικό κόσμο” 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.