Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ των αγροτών

Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ των αγροτών

Φεβρουάριος 12, 2016 - 19:55
1 σχόλια

ΏΡΑ 20:20

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αυτή την ώρα τραγουδάει «Το κελί 33» στην εξέδρα στο Σύνταγμα με την ορχήστρα του, ενώ χωρίς επεισόδια και με μεγάλη συμμετοχή σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, Εκεί έφτασαν και οι επιστημονικοί φορείς, ενώ συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ στο αγροτικό συλλαλητήριο.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 15.000 αγρότες συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, ενώ συνεχίζουν να έρχονται και άλλοι διαδηλωτές αγρότες.

Στον χώρο μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη, οι αγρότες έχουν ανάψει φωτιά με ξερά κλαδιά.

Σημειωτέον ότι η κυβέρνηση απέδωσε στη ΧΑ τα επεισόδια στο Χαϊδάρι αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

ΏΡΑ 18:00

Στο Σύνταγμα κατέφθασαν τα τρακτέρ, στην πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση των αγροτών και στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν και τα 68 μπλόκα της Ελλάδας, παρά τη βροχή που δυναμώνει.

Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές, δεν σημειώνονται επεισόδια και επικρατεί πλήρης τάξη, ενώ οι διοργανωτές με την ντουντούκα καλούν τον κόσμο να κάνει στην άκρη για να περάσει η πομπή των τρακτέρ.

Εκεί έφτασε και η πορεία των επιστημονικών φορέων, ενώ στο αγροτικό συλλαλητήριο συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ.

Με λεωφορεία έφτασαν τελικά στην πλατεία Συντάγματος και οι αγρότες της Πελοποννήσου. 

Είχε προηγηθεί σκηνικό έντασης στο Χαϊδάρι, καθώς αστυνομικά μπλόκα εμπόδιζαν τους αγρότες να συνεχίσουν την πορεία τους προς το κέντρο της Αθήνας.

Φωτογραφίες EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

μαζευτηκαν όλα ταλαμόγια να διαμαρτυρηθούν, να μην πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, να μην πληρώσουν οι αγρότες, να μην πληρώσουν οι ελέυθεροι επαγγελματίες, να μην πληρώσουν τα κανάλια ποιοι θα πληρώσουν ρε λαμόγόια; Τόσα χρόνια που έπαιρναν ις παχές συντάξεις και τα εφαπαξ οι δημόσιοι υπάλληλοι, τις μαιμου επιδοτήσεις και αποζημιώσεις οι αγρότες, που κατέκλεψαν το κράτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνοντας ψίχουλα στην εφορία, που μας είπιαν το αίμα οι νταβαντζήδες των ιδιωτικών καναλιών και μας ρούφηξαν την ψυχή μας οι πολιτικάντηδες της νδ και πασοκ ήταν καλά; Τσίπρα προχώρα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.