Στο Σύνταγμα η τελευταία προεκλογική ομιλία του Τσίπρα

Στο Σύνταγμα η τελευταία προεκλογική ομιλία του Τσίπρα

Ιούλιος 05, 2019 - 18:45
8 σχόλια

Πέφτει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου η «αυλαία» της προεκλογικής εκστρατείας για όλα τα κόμματα και την κεντρική ρποεκλογική του ομιλία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα την πραγματοποιήσει στην πλατεία Συντάγματος στις 20:30.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «την Παρασκευή με τη συμμετοχή σου στέλνεις το μήνυμα της μεγαλύτερης πολιτικής ανατροπής στην σύγχρονη ελληνική ιστορία».

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει πάρτι στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.


8 Σχόλια

Σιγά μην κλάψουν... Ξέρουν αυτοί με το να εκμεταλλεύονται γεγονότα όπως η δολοφονία Γρηγορόπουλου,με φυσικες καταστροφές ,με ρουβικωνες... ίσα ίσα έρχονται σε φυσική θέση

Η επιστροφή της δεξιάς-ακροδεξιάς θα μας κάνει πάλι ρεζίλι διεθνώς, θα ξαναδούμε τις σκηνές της διετίας 12-14 και κάτι ψιλά, αλλά το λάθος θα έχει γίνει και όπως πάντα το πληρώνουν ακριβά οι πολλοί (οι λίγοι θα βγάλουν το κατιτίς τους). Και θ' αρχίσουμε να φωνάζουμε: κάτω τα χέρια από τις συντάξεις, κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία, κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ, κάτω τα χέρια από τη δημόσια παιδεία, κάτω τα χέρια από το κράτος πρόνοιας.

@00:04 Σιγά μην είναι η ΝΔ δεξιά-ακροδεξιά. Κεντροαριστερή είναι με δεξιά τσέπη όπως η ''αγία'' οικογένεια που την κυβερνάει. Μέχρι και ο ΓΑΠ την ''δούλευε'' το 2009. Τα ξεχάσατε; Υποδέχεται την λαθρομετανάστευση, ψηφίζει ΝΑΙ στα τζαμιά, συμμετέχει στο gay pride που βεβήλωσε φέτος τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, εφηύρε την σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, ο ιδρυτής της νoμιμοποίησε την εγκληματική αριστερά κλπ. Σου φαίνονται αυτά για δεξιές επιλογές;

@00:04 - Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ; Μπράβο σουξέ η Ακριβοπούλου...

@01:16 Ναι σίγουρα, με άτομα σαν τον Γεωργιάδη και την Πλεύρη είναι αριστεροί. Κούνια που σε κούναγε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.