Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Φεβρουάριος 20, 2019 - 10:42
0 σχόλια

Στο 1ο διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αλμωπίας το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου. Ο. ίδιος αναφέρει:

Με αντιπροσωπεία της παράταξης, συμμετείχα ως ένα από τα δώδεκα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού στο 1ο διήμερο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 15 και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στο Δήμο Αλμωπίας.

Το Συνέδριο είχε θέμα: "Πολιτισμός - Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα ζωής". Στόχος του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, η τοπική και πολιτιστική ανάπτυξη, η διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, οι νέες τεχνολογίες καθώς και τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στα πλαίσια του διήμερου συναντήθηκα και αντάλλαξα απόψεις με ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και πολλούς Δημάρχους. Είδα τις δυνατότητες που υπάρχουν, πως έχουν ενεργήσει άλλοι Δήμοι, πόσο έχουν προοδεύσει στο θέμα Πολιτισμού - Αθλητισμού και ποια χρηματοδοτικά εργαλεία χρησιμοποίησαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους, Φλέσουρα Γιάννη, Μπουρνά Αθανάσιο και Κυρίμη Γιώργο, που μοιράστηκαν μαζί μου αυτή την εμπειρία.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.